Μάχες για άνοδο αλλα και σωτηρία (29η αγωνιστική ) στη Β΄Κορινθίας

Η Προτελευταία (29η) αγωνιστική ημέρα  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας διεξάγεται , αύριο Κυριακή 20 Μαΐου στις 5:00 το απόγευμα.

Τίποτα δεν έχουν κριθεί ακόμα ως προς τον τίτλο του πρωταθλήματος , καθώς ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια για να αναδεχθεί πρωταθλητής θέλει δύο ακόμα βαθμούς, ενώ τις άλλες δύο θέσεις ανόδου διεκδικούν άλλες 4 ομάδες ( Σαρωνικός Γαλατακίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου και

Άγιοι Θεόδωροι).

Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια δίνει αύριο δύσκολο αγώνα, στο Ζευγολατιό, κόντρα στην ομάδα των Ταρσινών που θα τα παίξει όλα για όλα για την νίκη παραμονής στην κατηγορία.

 Στο Γαλατάκι, ο Σαρωνικός μάχεται με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, που αναζητά βαθμό παραμονής στην κατηγορία , τη στιγμή που ο Ατρόμητος στο Χιλιομόδι υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη Βοχαϊκού.

Στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός συναντά τον υποβιβασμένο  Αστέρα Κορίνθου, όπως και στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Λυκοποριάς. Στο Συνοικισμό ο Κύψελος αγωνίζεται με τον Πανευρωστινιακό, ενώ στο «Γιάννης Στέφας» η αδιάφορη Περαχώρα , υποδέχεται την Πρόοδο Αγ. Βασιλείου , η οποία αναζητά βαθμούς παραμονής στην κατηγορία.

 Τέλος ο ουραγός Φωκάς αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης.

Η 29η ( πρωτελευταία) αγωνιστική

 

Σαρωνικός Γαλατακίου – Θύελλα Κ. Διμηνιού
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών – Ποσειδών Κ. Βρύσης
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Άρης Βοχαϊκού
ΑΟ Περαχώρας – Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
ΣΦΛ Ολυμπιακός – Αστέρας Κορίνθου
ΠΑΣ Κύψελος – Πανευρωστινιακός
Ταρσινά ’97 – ΠΑΣ Κλένια
Αγ. Θεόδωροι – ΑΟ Λυκοποριάς

korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ