Μήνυμα Φώφη Γεννηματά πρός ΠΑΣΟΚ «Ή θα έχω την στήριξη σας ή φεύγω!»… μη ξεχάσεις να μας γράφεις

83
ÏÌËÉÁ ÔÇÓ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÏÕ ÊÉÍÁË ÖÙÖÇÓ ÃÅÍÍÇÌÁÔÁ ÓÔÇÍ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÃÉÁ ÔÁ 45 ×ÑÏÍÉÁ ÁÐÏ ÔÇÍ ÉÄÑÕÓÇ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ. ÔÑÉÔÇ 3 ÓÅÐÔÅÌÂÑÉÏÕ 2019. (EUROKINISSI)

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και μέσα στο ΠΑΣΟΚ στέλνει η Φώφη Γεννηματά εν’ όψει του συνεδρίου του κόμματος.

«Είμαστε αποφασισμένοι και θα επιμείνουμε για να κάνουμε τη δημοκρατική παράταξη ξανά πρωταγωνιστή» δηλώνει, σε συνέντευξή της, στο «Έθνος της Κυριακής» η κ. Γεννηματά προσθέτοντας: «πορευόμαστε με αισιοδοξία, κοιτώντας μόνο μπροστά, με βήματα σταθερά στην κατεύθυνση της δικής μας αυτόνομης πορείας, χωρίς ετεροκαθορισμούς και πισωγυρίσματα».

Μιλώντας για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ η κυρία Γεννηματά σημειώνει με νόημα πως «διαπιστώνω ότι επιχειρείται η ανακύκλωση μιας στοχευμένης μεμψιμοιρίας. Και δεν θα μείνω απαθής. Κινώ άμεσα τις διαδικασίες σύγκλησης του ήδη προγραμματισμένου έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Εκεί δημοκρατικά μπορούν να τεθούν όλα τα ζητήματα και θα υπάρξουν απαντήσεις. Με το ΠΑΣΟΚ ανοικτό και «ζωντανό» ως κινητήριο δύναμη του Κινήματος Αλλαγής, που είναι στρατηγική και όχι ευκαιριακή μας επιλογή».

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ή θα έχει την στήριξη της βάσης του ΠΑΣΟΚ η θα αποχωρήσει,  μια έμμεση παραδοχή ότι για την ίδια δεν τίθεται ζήτημα διαρχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ