Ν.Ρεμαντάς “Μπορούμε και μόνοι μας τώρα να σώσουμε το Καζίνο”

89

Τι δήλωσε ο Νίκος Ρεμαντάς στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε:

«Κερδίσαμε εκατομμύρια από εισπραχθέντες φόρους με πρωτοβουλίες και δικαστικές αποφάσεις που υιοθετήσαμε και  πετύχαμε 22 εκατομμύρια κούρεμα των οφειλών μας προς τρίτους και προς δημόσιο. Εξυγιάναμε μέσα σε τέσσερα χρόνια με τις πρωτοβουλίες, μας τις ζημιές που συσσωρεύτηκαν από την κρίση και την παράνομη φορολογία του 13% επιπλέον.

Στην συμφωνία της άδειάς μας, που αν μας έδινε το δικαίωμα ο νόμος να απαιτήσουμε επιστροφή χρημάτων από όταν μπήκε αυτή η παράμετρος φόρου, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε επιστροφή έως και 400 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι αδιανόητο ενώ πετύχαμε κυριολεκτικά στο και πέντε την διάσωση και την εξυγίανση της Κοινοπραξίας της κοινής μας εταιρείας, έχοντας δίπλα μας 1200 εργαζομένους, δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε ποια λογική λειτουργεί ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, όταν του ζητάμε μία και μόνο συνεννόηση στα πλαίσια της λογικής να υπάρξει μεταξύ μας, γιατί κινδυνεύει να χαθεί όλη η προσπάθεια που κάναμε έως τώρα που εξυγιάναμε την Κοινοπραξία και που σε λίγες μέρες , έως τον Αύγουστο, κινδυνεύουν όλα να χαθούν και να κλείσει η εταιρεία.

Πολύ δε μάλλον όταν και υποχρεωτικά βάσει νόμου το γρηγορότερο δυνατό θα πρέπει να  μετατραπεί σε ανώνυμη εταιρεία η Κοινοπραξία, ένα πλαίσιο που προβλέπεται σαφέστατα με ελάχιστα γκρίζα σημεία που μπορούμε να τα συζητήσουμε στην αρχική συμφωνία του 1994 που είχε υπογραφεί στο ξεκίνημα της συνεργασίας μας μέσω της συγκεκριμένης κοινοπραξίας.

Δήμαρχε Γιώργο Γκιώνη, έχουμε ανάγκη πρώτα από συνεννόηση, αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία μεταξύ μας τώρα και όχι από επενδυτές.

Αυτούς μπορεί να του θέλαμε το 2014 και παλιότερα. Τώρα πετύχαμε την εξυγίανση και μας μένει η συνεννόηση και η εμπιστοσύνη μεταξύ μας».

Αυτά σε γενικές γραμμές τόνισε ο Νίκος Ρεμαντάς στην σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί στα 45 λεπτά της ομιλίας και της ανάλυσης που έκανε ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις τοπικών μέσων ενημέρωσης.

ΝΙΚΟΣ ΡΕΜΑΝΤΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ