Νέα απόπειρα απάτης από επιτήδειους…”Μαμά η Δέσποινα είμαι, τράκαρα”

74

«Μαμά η Δέσποινα είμαι, τράκαρα. Είμαι στην Αστυνομία» Αυτά είναι τα πρώτα λόγια που άκουσε μία μητέρα στην Πάτρα, όταν το απόγευμα της Δευτέρας σήκωσε το τηλέφωνο στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο PatrasTimes.gr η γυναίκα σήκωσε το τηλέφωνο και άκουσε μια νεαρή κοπέλα να κλαίει με λυγμούς.

Όταν επίμονα ρώτησε ποιος είναι της απάντησε ότι είναι η κόρη της και ότι βρισκόταν στην Αστυνομία επειδή νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

Η μητέρα ταράχτηκε και τότε το τηλέφωνο πήρε μία άλλη γυναίκα, η οποία της συστήθηκε ως αστυνομικός και την ενημέρωνε για το τροχαίο ατύχημα.

Το υποψήφιο θύμα κατάλαβε από τον τρόπο ομιλίας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, χαρακτηριστικά μας μετέφερε ότι της φαινόταν σαν να επρόκειτο για αλλοδαπή.

Τότε για καλή της τύχη αντέδρασε και ζητούσε επίμονα από την «αστυνομικό» να της δώσει το παιδί της με συνέπεια να της κλείσουν το τηλέφωνο.

Η μητέρα στην συνέχεια κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο την κόρη της, η οποία δεν ειχε εμπλακεί σε κανένα τροχαίο και βρισκόταν κανονικά στην δουλειά της.

Εντύπωση αλλά και ανησυχία προκάλεσε στην γυναίκα ότι οι δράστες ήξεραν το όνομα του παιδιού της.

Να σημειώσουμε ότι κάλεσαν στο σταθερό τηλέφωνο της οικογένειας με απόκρυψη.

Πηγή: patrastimes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ