Νέα πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Ανέλιξη” δήμου Βέλου-Βόχας η Μαρία Καλλίρη

81

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ορισμός των μελών των Νομικών Προσώπων του δήμου και όπως φημολογούταν εδώ και καιρό, νέα πρόεδρος της «Ανέλιξης» ορίστηκε από τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας η κ. Μαρία Καλλίρη.

Η κ. Καλλίρη, αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κατά την προηγούμενη θητεία αναλαμβάνει ένα δημιουργικό αλλά και απαιτητικό πόστο ως επικεφαλής της «Ανέλιξης», δεδομένου ότι τα πεδία αρμοδιοτήτων του ΝΠΔΔ ενισχύονται και θα περιλαμβάνουν και όλους τους τομείς ευθύνης της παλιάς αντιδημαρχίας Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ωστόσο, η έμπειρη αυτοδιοικητικός γνωρίζει πώς να συνθέτει απόψεις και να παράγει θετικά αποτελέσματα και αυτό αποδεικνύεται από την επιτυχημένη πορεία της στη θέση της αντιδημάρχου τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κατάφερε να αναδειχθεί πρώτη σε σταυρούς σύμβουλος στην ΔΕ Βόχας, γεγονός που αποδεικνύει την ευρεία αποδοχή που απολαμβάνει αλλά και την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό της.

Από την αντιπολίτευση στο ΝΠΔΔ τοποθετήθηκαν οι: Ραχανιώτης Νίκος, Καμπίτης Γιώργος και Βουδούρης Γιώργος, ενώ η πλήρης σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώνεται και από δημότες και εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Ευχόμαστε στην κ. Καλλίρη και σε όλο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «Ανέλιξης», καλή θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ