Νέο φρικιαστό συμβάν : Γδαρμένα σκυλιά στην Αρχαία Κόρινθο ( βίντεο)

77

Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα του Καλοκαιριού επηρεάζει και την διάθεσή μας για εξορμήσεις στη φύση και τις παραλίες, του νομού αλλά και εκτός αυτού.

Ο καλοκαιρινός καιρός όμως φαίνεται πως επηρεάζει και τους γνωστούς αγνώστους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν αναγάγει σε χόμπι την δολοφονία αδέσποτων ή και δεσποζόμενων σκύλων.  Τα περιστατικά δολοφονιών  ζώων δεν είναι βέβαια φαινόμενο «καλοκαιριού» καθότι και τους χειμερινούς μήνες οι δράστες συνεχίζουν άφοβα τις δολοφονίες ωστόσο κάθε καλοκαίρι τα περιστατικά, αν όχι σε καθημερινή, λαμβάνουν χώρα σίγουρα σε εβδομαδιαία βάση.

Στην Κόρινθο το φαινόμενο παίρνει διαφορετικές διαστάσεις σύμφωνα με τα απίστευτα γεγονότα  των τελευταίων ημερών .

Πιο συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες  αναδημοσιεύσαμε ανάρτηση του peloponnisownews.gr  για δέρματα σκύλων που βρέθηκαν κοντά στην παραλία “Κανταρέ”.

Aπό  ότι φαίνεται το γεγονός παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, όχι μόνο για τα άτυχα ζώα αλλά και για την υγεία των ανθρώπων.

Για του λόγου το αληθές , σήμερα κάτοικος από την Αρχαία Κόρινθο έστειλε βίντεο στο korinthosnews.gr που δείχνει οστά σκύλων και γδαρμένα σκυλιά, πεταμένα στην περιοχή Μπαρουξίτικα Αρχαίας Κορίνθου που βρίσκεται η πίστα καρτ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σάιτ , κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν, πως  γδέρνουν τα σκυλιά και τα τρώνε αλλοδαποί που τους το επιτρέπει η θρησκεία στην χώρα τους.
Περιμένουμε από την αστυνομία και τον εισαγγελέα να παρέμβει και να διαλευκάνει τα συμβάντα .

 

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο

 

πηγή βίντεο  korinthosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ