ΟΕΒΕ Ν. Κορινθίας: Είναι παράλογο να εξαιρούνται οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες από την προστασία της πρώτης κατοικίας.

72

Η ΟΕΒΕ Ν. Κορινθίας πορευόμενη παράλληλα στη γραμμή και στις απόψεις της ΓΣΕΒΕΕ σχετικά με το θέμα των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών καλεί το πολιτικό σύστημα να αναλάβει τις ευθύνες του.
Καλούμε τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς όπως και την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού να συμπορευτούμε στον αγώνα ενάντια στην αδικία.
Προτείνουμε στο πολιτικό σύστημα για μια κοινή πρόταση νόμου όπου θα προστατεύονται η πρώτη κατοικία, η επαγγελματική στέγη και ο πάγιος εξοπλισμός των επιχειρήσεων.

Περισσότερα ΕΔΩ:


Είναι παράλογο να εξαιρούνται οι επαγγελματίες και οι βιοτέχνες από την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Απέναντι στον νόμο είμαστε όλοι ίσοι.
Δεν είναι σωστό να χαθούν ο κόπος και ο μόχθος ενός ολόκληρου λαού.
Όταν ζητάμε προστασία δεν εννοούμε χωρίς προϋποθέσεις ούτε αναφερόμαστε στους κατ΄ επάγγελμα κακοπληρωτές και μπαταχτσήδες, αλλά σε αυτούς που είδαν πράγματι τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά και να εξανεμίζονται μέσα στην κρίση.
Τις επόμενες μέρες ξεκινάμε μια εκστρατεία κινητοποίησης των Κορινθίων παράλληλα με τις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ. Θα είναι τόσο έντονες που θα υποχρεώσουν το πολιτικό σύστημα να αντιληφθεί το πρόβλημα και να αναλάβει τις ευθύνες του.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ-ΒΙΟΤΕΧΝΗ-ΕΜΠΟΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ