ΟΕΒΕ Πελοποννήσου”Οι επιπτώσεις στις επιχειρήσεις μας είναι ανυπολόγιστες…στα πρόθυρα της κατάρρευσης”

141

Αποτελεί αναμφισβήτητο  γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στη μέση μιας πρωτοφανούς ασύμμετρης απειλής κατά της υγείας των πολιτών η οποία με τη σειρά της  έχει τεράστιες επιπτώσεις στην οικονομία και στις επιχειρήσεις.

Είναι προφανές ότι προέχει η ζωή και σε όσο μας αφορά δίνουμε και εμείς την μάχη της ενημέρωσης των μελών μας για την τήρηση των μέτρων με αυστηρότητα και να εξυπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας με όποιο τρόπο μπορούμε καλύτερα .Η κοινωνία πειθαρχεί στην κλιμάκωση των μέτρων με ορατά αποτελέσματα αν συγκρίνουμε την κατάστασή μας με τους γείτονες .

Οι επιπτώσεις όμως στις επιχειρήσεις μας είναι ανυπολόγιστες . Τόσο για αυτές που έκλεισαν υποχρεωτικά όσο και για αυτές που έμειναν ανοιχτές όπως τα συνεργεία τα περίπτερα τα λογιστήρια κλπ. Είναι άχαρο να μιλάμε τούτη τη στιγμή για μέτρα στήριξης αλλά αφού η συντεταγμένη πολιτεία πήρε τα πρώτα μέτρα θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να απευθυνθούμε στις αρμόδιες αρχές και να ζητήσουμε την  διεύρυνση των μέτρων σε όλους τους κλάδους πολλοί από τους οποίους βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης έχοντας  μηδενικό κύκλο εργασιών ή μείωση της τάξεως 90% .

Με αίσθημα ευθύνης οι Ομοσπονδίες Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Πελοποννήσου στείλουμε την παρούσα επιστολή εκτιμώντας την κατάσταση και έχοντας γνώση ποσό πλήττονται οι περισσότεροι κλάδοι που εκπροσωπούμε  .

Το αίτημά μας είναι η ένταξη των  κλάδων που αναφέρονται  εδω (ΚΑΔ) στις ευεργετικές διατάξεις που θεσπίσθηκαν ή θα θεσπισθούν με ΠΝΠ, ώστε να παραμείνουν “ζωντανές” και κυρίαρχα να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας» αλλά και μακροπρόθεσμα μέτρα για την επανεκκίνηση με χρηματοδοτικά εργαλεία που πρέπει να διεκδικήσουμε συντεταγμένα και επίμονα από την Ευρωπαϊκή Ένωση    .

Για την Ομοσπονδία Μεσσηνίας                               Για την Ομοσπονδία Κορινθίας

                ο αντιπρόεδρος                                                                                         ο πρόεδρος

 Γεωργιος  Καπερώνης                                                                Αναστάσιος Μποζίκης

 

Για την Ομοσπονδία Αρκαδίας                                 Για την Ομοσπονδία Λακωνίας

                ο πρόεδρος                                                                                     ο πρόεδρος

  Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος                                            Σωτήρης Ροϊνός

 

Για την Ομοσπονδία Αργολίδας

     ο πρόεδρος

           Παναγιώτης Μακρής

 

                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ