Π.Τατούλης ” Δεκέμβριος 2015 Το αλιευτικό Βραχατίου προχωρά με γοργούς ρυθμούς…! Μάιος 2019 το έργο ακόμα προχωράει…!

68

 Τατούλης “Έργο-σταθμός το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου”

Ο Πέτρος Τατούλης χθές 8-5-2019 επικεντρώθηκε στο Αλιευτικό Καταφύγιο Βραχατίου, στο οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση κατασκευής, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα έργο που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την περιοχή.

  Δείτε τι έλεγε  στις 4-12-2015  

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη σήμερα 4-12-2015 έκαναν επιθεώρηση των έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας . Παρόντες στην επιθεώρηση των έργων ήταν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Γκίκας Αθανάσιος , κ. Λέγγας Κωνσταντίνος, κ. Παπαγγελόπουλος Άγγελος και κ. Πισιμίσης Αθανάσιος.

Σε ότι αφορά το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, ο Περιφερειάρχης με τον Αντιπεριφερειάρχη, παρουσία του Δημάρχου Βέλου – Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Κώστα Ρωμανού συζήτησαν για τη πρόοδο του έργου, το οποίο προχωρά με γοργούς ρυθμούς.
————————————————————————————————

Το έργο μας εγγύηση για την επιτυχία του επιχειρησιακού σχεδίου της επομένης περιόδου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατέληξε ότι «στην Πελοπόννησο την τελευταία οκταετία σχεδιάσαμε, χρηματοδοτήσαμε και υλοποιήσαμε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα έργων υποδομής.
Το μεγαλύτερο που έχει εκτελεστεί ποτέ στον τόπο μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ