Παράταση πληρωμής τελών λαϊκών αγορών από παραγωγούς και πωλητές…

67

Την παράταση της πληρωμής των τελών λαϊκών αγορών από παραγωγούς και πωλητές για τέσσερις μήνες αποφάσισε, σήμερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, ύστερα από σχετική εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου.

Παράλληλα, το Συμβούλιο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενέκρινε τη διάθεση κονδυλίου, ύψους 700.000 ευρώ, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών λόγω του κορονοϊού.

Η σημερινή συνεδρίαση ήταν η πρώτη του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά και διά περιφοράς, με βάση την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Περιφέρειας και όπως ορίζεται στη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, επρόκειτο για μια ενδιαφέρουσα διαδικασία, πρωτόγνωρη και για τον ίδιο, η οποία διήρκεσε λιγότερο από μιάμιση ώρα και στην οποία εστάλησαν ηλεκτρονικά οι εισηγήσεις και στα 71 μέλη του Συμβουλίου. Ακολούθησαν δηλώσεις παρουσίας των συμβούλων, τοποθετήσεις από επικεφαλής παρατάξεων και ψηφοφορίες μέσω της αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ως την ερχόμενη Παρασκευή, οι αποφάσεις θα σταλούν προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ