Πάρτε θέση όλοι οι υπεύθυνοι …όχι κρούσματα άλλων Νομών στο Νοσοκομείο Κορίνθου δεν διεθέτει τις υποδομές

76

150 νέα κρούσματα και όλα μαζί σε ένα ξενοδοχείο στο Κρανίδι , 475 άνθρωποι σε ένα ξενοδοχείο ,όπου ανεξέλεγκτοι μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν, δίχως να  τους ελέγχει κανείς .

Φλομώσαμε από τα μεγάλα λόγια της πολιτείας και ιδιαιτέρως του κ Χαρδαλιά  περί κορονοϊού και ξαφνικά έσκασε η βόμβα και μάλιστα στα χέρια τους .

Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν , βλέπετε οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους Έλληνες και όχι για τους μετανάστες.

Εκεί κυβερνούν οι Μ.Κ.Ο του ΟΗΕ που λειτουργούν ως “κράτος εν κράτη ” τα απαγορευτικά ισχυουν μόνο για τους ιθαγενείς με δώρα  χαντρες και καθρεφτάκια.Τώρα ετοιμάζουν διαχωρισμό υγειών απο ασθενείς με τον ιό και θέλουν  να τους μεταφέρουν  στα Νοσοκομεία της Πελοποννήσου.

Εδω να επαναλάβουμε για χιλιοστη φορά ότι η δομή της Κορίνθου είναι στο έλεος του θεού η μάλλον  του Μωάμεθ. Κανείς πολιτικός Κορίνθιος δεν ακούει, είναι όλοι εξαφανισμένοι και “πλένουν” σχολαστικά τα χέρια τους( σαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο) ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι.

Το κακό παραμονεύει, οι άνθρωποι αυτοί πάνε και έρχονται καθημερινά στην Αθήνα με τον προαστιακό ανενόχλητοι. Κλείνοντας να επισημάνω σε όλους τους υπεύθυνους του νομού  Κορινθίας, μην αφήσετε σε ένα Νοσοκομείο που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μέχρι τώρα να το γεμίσουν με κρούσματα άλλων νομών.

Οι Κορίνθιοι δεν θα σας το συγχωρήσουν ποτέ, το γράφω γιατί τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα , όμως το Νοσοκομείο Κορίνθου δεν διεθέτει τις κατάλληλες υποδομές.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ