Περίπατος για την πρωτοπόρο Κορινθος 06 στο γήπεδο Ξυλοκαστρου-ρεπορτάζ

109

Υγεινος ποδοσφαιρικος περίπατος για την πρωτοπόρο Κορινθος 06 στο γήπεδο Ξυλοκαστρου όπου νίκησε άνετα τον γηπεδουχο Πανκαμαριακο με το ευρύ 5-0.

Αναγνωριστικα τα πρώτα λεπτά του αγώνα και για τις δύο ομάδες αλλά με τους φιλοξενουμενους να πατάνε πιο καλά στο γήπεδο με ημιτελεις ομως προσπαθειες.Στο 17′ θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ αλλά η κεφαλιά του Μυργιωτη στα δίχτυα του Χρονη, ήταν ως μη γενομενη για τον Β’βοηθό Ταγκαλη, τον οποίο κακώς υπέδειξε σε αντικανονικη θέση. Οφ σαιτ ήταν ο Καμπιωτης  (Νο 8) και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Στο 26′ όμως ο Μάκης Μυργιωτης πήρε το αίμα του πίσω, όταν χάθηκε η μπάλα απο τους παίκτες της Κορινθου 06 ωραία σεντρα του Γκουριωτη και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθληματος έγραψε με κεφαλιά το 1-0 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρονου.

Στο Β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την καλή τους απόδοση και πέτυχαν άλλα τρία γκολ με τους Βασιλαρη  (63′), Δημητριάδη  (79′ ) και Μυργιωτη  (86′ ), αλλά το καλύτερο το φυλαγε ο Σάκης Τζανετος στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν με εκπληκτικό σουτ έκλεισε το σκορ στο 5-0 για την Κόρινθο 06.

Στο 68′ ο Μυργιωτης έγινε “κλαμπ σάντουιτς “μέσα στη περιοχή των γηπεδούχων από δύο αμυντικους των ηττηθεντων, αλλά όλως παραδόξως ο πολύ κοντά ευρισκομενος διαιτητής Ψυχογιος δεν έδειξε την άσπρη βούλα, στο μοναδικό του λάθος στο παιγνίδι γιατί στη φάση του 17′ που σας περιγραψαμε πιο πάνω την ευθύνη την έχει ο βοηθός που υπέδειξε λανθασμένα τον Μυργιωτη σε θεση οφσαιτ. Ο Α’ βοηθός Μπορτζοβιτης είχε σωστές υποδείξεις.

Οι γηπεδούχοι πέραν της καλής κυκλοφορίας της μπάλας σε μερικά διαστήματα του παιχνιδιού δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο και σε καμία περίπτωση δεν θυμιζαν την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθληματος. Το πρωτάθλημα διακοπτεται λόγω των εορτών και επαναρχιζει στις 5 Ιανουαρίου με την Κόρινθο 06 να φιλοξενεί στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ τον Τενεατη.

ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Οι συνθέσεις των ομάδων :ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ :Χρονης, Γιανκο, Δεμης, Τακουμακης, Γεωργοπουλος, Μιχαλάκης, Γκιγκελος, Ματθαιοπουλος, Λαδικογλου, Ντοντος, Πεθαινος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06:Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας (82’Οικονόμου) , Τριμπονιας, Βασιλαρης, Καπλατζης  (65′ Κοτοβ ), Τζανετος, Καμπιωτης  (46 ‘ Δημητριάδης ), Χατζησοφρωνιου (77’Τσατσοπουλος ), Μυργιωτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ