ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΓΙΕΙΝΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΩΦΕΛΗ

134

Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι υγιεινά φαγητά παρότι κάποτε είχε θεωρηθεί ότι μπορεί να να ανεβάζουν τη χοληστερόλη. Η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου από καρδιακό έμφραγμα και ισχαιμικού εγκεφαλικού. Ενδεχομένως να μειώνουν την κατάθλιψη.

Εξαιτίας αυτών, οι επαγγελματίες υγείας συχνά συνιστούν να τρώμε ψάρια τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Γιατί τα ψάρια είναι τόσο υγιεινά

Υπάρχουν πολλά είδη ψαριών και δεν έχουν όλα το ίδιο υγιεινό προφίλ. Γενικά, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Περισσότερα ΕΔΩ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ