Πουλοκέφαλος για Τατούλη”ο αερολόγος ” γητευτής” των Πασόκων και των Νεοδημοκρατών πασχίζει να βρει στασίδι και στο Συριζα”

94

Από τη στιγμή που μας έκανε την τιμή ο κ. Περιφερειάρχης και μας θυμήθηκε στην σημερινή του συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια της αγωνιώδους προσπάθειας του να επιβιώσει για άλλη μια ακόμη θητεία , οφείλουμε να του πούμε ότι :
Το 2010 βέβαια συναντήθηκαν οι κόσμοι μας, μόνον που αποδείχθηκε ότι αυτή η συνάντηση ήταν φάρσα!
Ήταν ένα θέατρο στο οποίο τίποτα δεν ήταν αυθεντικό.
Χωρίς Δημοκρατία και με ιμιτασιόν οράματα, δημαγωγίες,φαρισαισμούς και με πρακτικές παλαιοκομματικού τύπου με ανάσυρση από την κατάψυξη δεν γίνεται καμία σοβαρή σύμπραξη.
Η δήθεν ανακαινισμένη ιδεολογική παλιατσαρία δεν μπορούσε να έχει κανένα μέλλον. To πολιτικό καύσιμο του ηγέτη της εξαντλήθηκε νωρίς νωρίς!
Με ασκήσεις εικονικής πραγματικότητας δεν γίνεται χωριό!
Για αυτό και το έργο της ήταν και είναι πενιχρό.
Ο επίδοξος σπορέας της ανάπτυξης και της αειφορίας στην Πελοπόννησο ξέμεινε από σπόρο!
Μόνον σε σανό υπήρξε υπερπαραγωγή !
Γιαυτό και …..” Διαγενομένου του Σαββάτου “….. κάποιοι τολμήσαμε και διαχωρίσαμε τη θέση μας από αυτό το απερίγραπτο άθροισμα.
Και διασωθήκαμε!
Σήμερα ο κ. Τατούλης σε μια ακόμη απόπειρα πολιτικής επιβίωσης προσπαθεί να αναδιανείμει προσδοκίες και να τακτοποιήσει το ισοζύγιο των ψήφων του γιαυτό και ρίχνει άγκυρα και προς Συριζα μεριά!
Ο πολιτικός γυρολόγος σε έναν ακόμη ρόλο!
Ο αερολόγος ” γητευτής” των Πασόκων του 2010 και των Νεοδημοκρατών του 2014 πασχίζει να βρει στασίδι και στο Συριζα.
Ο χρόνος θα δείξει εάν θα μπορέσει να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά το σώμα των ψηφοφόρων της Πελοποννήσου, αφού πρώτα βεβαίως αναμένουμε να ξετιλυχτεί ο μίτος της θλιβερής δράσης “κοριοί χωρίς σύνορα”

   πηγή- Γιώργος Πουλοκέφαλος-facebook.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ