Πράγματι δώσατε ευχαριστίες κ.Νανόπουλε… οι ευθύνες όμως της λάθος πληροφόρησης ειναι του γραφείου σας

83

Υπήρξε μια αντιπαλότητα μεταξύ δημάρχου Κορινθίων και της ιστοσελίδας μας. Το θέμα τα εγκαίνια στο Σοφικό Κορινθίας και το αν ευχαρίστησε η όχι ο κ. Νανόπουλος την οικογένεια Σκούρα για την παραχώρηση κτιρίου στο”Rantzo” .

Εμείς πήραμε δελτίο του Δήμου που δεν αναφέρει τίποτα.

Δείτε το δελτίο

Η καθοριστική παρέμβαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, η πενταετής παραχώρηση του κατάλληλου χώρου από το δήμο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και η στενήσυνεργασία με την τοπική ηγεσία της Πυροσβεστικής τους τελευταίους μήνες, οδήγησαν στην πραγμάτωση ενός ονείρου για την περιοχή της Σολυγείας, την λειτουργία του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Σοφικό!

Το αίτημα της περιοχής παγωμένο για χρόνια, τέθηκε ως προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής. Το πυροσβεστικό κλιμάκιο θα δώσει στο δάσος του Σοφικού και την ευρύτερη περιοχή εγγύς μόνιμη παρουσία πυροσβεστικών δυνάμεωνκατά την αντιπυρική περιοδο ,  οι οποίες θα μπορούν άμεσα να παρεμβαίνουν σε οποιαδήποτε πυρκαγιά .

Ο Δήμαρχος Κορινθίων στην διάρκεια των εγκαινίων ανακοίνωσε και τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει για την μόνιμη λειτουργία του Κλιμακίου  καθώς επίσης και για ανάλογη λειτουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Χιλιομόδι.

Στα σημερινά εγκαίνια το παρόν έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης
Κορίνθου Διονύσιος,
 η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και οι εθελοντικές ομάδες οι οποίες  όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες  στην περιοχή.

 

Πολύ αργότερα αναρτήσατε ένα βίντεο στο οποίο πράγματι  απευθύνεται ευχαριστιες στην οικογένεια Σκούρα.Αφου σας πούμε μπράβο για αυτό  θα πρέπει να αναζητήσετε τις ευθύνες αλλού σε αυτούς που στην βιασύνη τους  να σας γράψουν οσανά έκαναν την πατάτα. Εμεις αν πράγματι εχουμε ευθύνη θα σας ζητήσουμε συγνώμη. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ