Μία ακόμα πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κορινθίας. Εκτός από την πρεμιέρα της Α΄ κατηγορίας,, «σέντρα» και για τις 14 ομάδες της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Το εναρκτήριο παιγνίδι της κατηγορίας θα διεξαχθεί το Σάββατο (16:30) στο Σοφικό ανάμεσα στον Πανσολυγειακό και στον Ηρακλή Λεχαίου.
Οι υπόλοιποι αγώνες της πρεμιέρας διεξάγονται το απόγευμα της Κυριακής (16:30).
Στο «Γιάννης Στέφας» στα Ίσθμια, η Περαχώρα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Άσσου, ενώ στο «Θώδειο» στάδιο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου υποδέχεται τον ΑΟ Μαψού.
Στο γήπεδο του Άσσου ο ΑΟ Λεχαίου αντιμετωπίζει τον Ισθμιακό, ενώ στο πλαστικό του Κιάτου ο ΑΟ Ασπροκάμπου υποδέχεται τον Πανευρωστινιακό.
Στη Ξυλοκέριζα ο τοπικός Εθνικός αγωνίζεται με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ενώ τέλος στα Αθίκια ο Αγιάννης αντιμετωπίζει τον Άρη Βοχαϊκού.
Η 1η αγωνιστική
| Πανσολυγειακός | – | Ηρακλής Λεχαίου |
| ΑΟ Περαχώρας | – | Ολυμπιακός Άσσου |
| ΣΦΛ Ολυμπιακός | – | ΑΟ Μαψού |
| ΑΟ Λεχαίου | – | Ισθμιακός |
| ΑΟ Ασπροκάμπου | – | Πανευρωστινιακός |
| Εθνικός Ξυλοκερίζης | – | Θύελλα Κ. Διμηνιού |
| ΑΠΣ Αγιάννης | – | Άρης Βοχαϊκού |
korinthiakoi-orizontes.blogspot.com




















