Προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας -Αγ.Θεοδώρων Δ.Βασιλείου

68

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων έγινε εχθές Τέταρτη στους Αγ. Θεοδώρους από τον υποψήφιο δήμαρχο και νευροχειρουργό Δημήτρη Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου στην συγκέντρωση περιέγραψε το πρόγραμμά του, το οποίο αποκαλεί 12+1 δεσμεύσεις.

Εξηγώντας στην αρχή της ομιλίας του γιατί ξεκίνησε από τους Αγ. Θεοδώρους είπε: «Οι Άγιοι Θεόδωροι μου θυμίζουν μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου. Εδώ ερχόμουν με τον εκλιπόντα εξάδελφό μου Μίλτο Στάμου για διακοπές».

Το πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Βασιλείου είχε ενδιαφέροντα σημεία και κάποιες καινοτομίες. Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η πρώτη δέσμευσή του ότι δεν θα ζητήσει δεύτερη θητεία. Ο γιατρός εξήγησε γιατί αυτή η δέσμευσή του. «Μία από τις κατάρες στον πολιτικό μας βίο δημοτικό και κεντρικής σκηνής είναι το πολιτικό κόστος ή αν θέλετε με άλλα λόγια η σύγκρουση συμφερόντων του δημάρχου ή του πολιτικού με τους ψηφοφόρους.

Ως γιατρός είναι φυσικό να μην ξεχάσει ο κ. Βασιλείου τα θέματα υγείας που αφορούν τον δήμο μας π.χ. μίλησε για μέριμνα κατ’ οίκον, για την παροχή βοήθειας σε εξαρτημένα άτομα, όπως επίσης υποσχέθηκε να μην δώσει καμία άδεια σε κατάστημα που δεν θα έχει ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ας ελπίζουμε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος και νευροχειρουργός Δημήτρης Βασιλείου θα μπορέσει να υλοποιήσει τις πρωτοποριακές του ιδέες και δεν θα μείνουμε πάλι σε υποσχέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ