Κόρινθος: Προφυλακίστηκαν 2 ανήλικοι για την απόπειρα βιασμού της 14χρονης

511

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Δικαστήρια Κορίνθου η απολογία των 5 ανηλίκων που βαρύνονται με την κατηγορία της απόπειρας ομαδικού βιασμού εις βάρος 14χρονης συμμαθήτριας τους.

Μετά τις απολογίες τους προφυλακίστηκαν δυο ανήλικοι για απόπειρα βιασμού 14χρονης ενώ οι άλλοι 3 ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρώτη news Κορινθίας , η σύλληψη των αγοριών ηλικίας από 13 έως 16 ετών έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από καταγγελία της μητέρας του 14χρονου κοριτσιού. Οδηγήθηκαν στον ανακριτή και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Παράλληλα συνελήφθησαν και 5 γονείς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων υποστηρίζουν ότι «οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες και πως σαφώς τα πράγματα δεν έχουν γίνει έτσι όπως αναφέρονται στην καταγγελία και έχουν “διανθιστεί” στον τύπο. Στην παρούσα φάση πρέπει τα πράγματα να είναι συγκρατημένα και να υπάρξει σεβασμός στο κριτήριο της αθωότητας και της ανηλικότητας των κατηγορουμένων».

indicator.gr

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης κ. Ανδρέας Βαγγόπουλος