Προκλητικό παραλήρημα Μητροπολίτη. Για τον κορονοϊό φταίνε οι “σαρκικές αμαρτίες”

90

Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο πεθαίνουν, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άλλοι υποφέρουν και ο κορονοϊός “θερίζει”. ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος προχώρησε σε ένα (νέο) προκλητικό παραλήρημα.

Συγκεκριμένα, “ενημέρωσε” το ποίμνιό του πως για τον κορονοϊό φταίει… η αθεΐα, τα σαρκικά αμαρτήματα και οι εκτρώσεις! Φυσικά και καλεί τους πιστούς να προσέλθουν στις εκκλησίες, παρ’ ότι αυτό φτιάχνει υγειονομικές “βόμβες” και παρ’ ότι ακόμα και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πήρε απόσταση από το θέμα. Μάλιστα… νουθετεί τους ιερείς να μην πιστεύουν όσα λέγονται λογικότατα λέγονται και συνιστούν οι γιατροί για μετάδοση από την θεία κοινωνία και να κάνουν… το χαβά τους.

Τα όσα εξοργιστικά είπε ο Μητροπολίτης Νεόφυτος

“Η Παλαιά Διαθήκη δεν λέει παραμύθια. Όταν απομακρυνθούμε από τον αληθινό Θεό, όποτε έχουμε επιμονή στην επανάληψη κάποιας αμαρτίαις, ιδιαιτέρως των αμαρτιών που είναι σχετικές με τη πίστη, με τη μαγεία, με τις σαρκικές αμαρτίες. Επίσης όταν έχουμε αφύσικες σχέσεις εντός και εκτός γάμου και όταν κάνουμε την αμαρτία της έκτρωσης οδηγούμαστε στον κοροναϊό.

Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες των αμαρτιών. Τι σχέση έχει με τον κοροναϊό αυτό το πράγμα; Έχει! Διότι για να φτάσουμε σε αυτές τις επιδημίες, γιατί τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλάβω. Οι μαγείες όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται.

Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα».

Το λέω σε σας τους μικρούς παπάδες. Όχι αύριο να σας πουν θα κολλήσουμε που τη θεία κοινωνία. Ο θεός να μας φυλάει όχι από την αρρώστια αλλά από την ολιγοπιστία και την μικροψυχία. Ο θεός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις αρρώστιες για να λύσει προβλήματα, που τώρα φαίνονται σε μας άλυτα.

Ένα μόνο θα σας πω. Θα λύσει το μεταναστευτικό μέσα σε αυτά τα προβλήματα. Και θα είναι ικανοποιημένοι όλοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ