ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

88
O διαιτητής κ.Χονδρόπουλος στο ’96 λεπτό της σημερινής αναμέτρησης της ομάδας με τον Πέλοπα Κιάτου, ανακάλυψε πέναλτι εις βάρος μας με το οποίο ηττηθήκαμε, ανεπίτρεπτα, άδικα και απαράδεκτα, στο 100′ λεπτό…!
Ο ΑΟΖ έπεσε θύμα ενός προμελετημένου ποδοσφαιρικού εγκλήματος εις βάρος του, το οποίο είδαν οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι και των δύο ομάδων.
Είναι ντροπή για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αυτό, που δεν λέει να σταματήσει και απογοητεύει και τους ελάχιστους που έχουν μείνει στα γήπεδα.
Απογοητεύει αυτούς που σε μία τέτοια εποχή κρίσης βάζουν τα πολύτιμα λεφτά τους για να είναι ζωντανές οι ομάδες, απογοητεύει τους αθλητές και ιδιαίτερα τα πολύ νέα παιδιά.
Ο διαιτητής κράτησε ‘6 ολόκληρα λεπτά καθυστέρηση και όπως φάνηκε ακόμα θα παίζαμε αν δεν χάναμε, με οποιοδήποτε τρόπο.
Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, την παρουσία της, το ήθος και την αγωνιστικότητα της.
Ομως το Κορινθιακό ποδόσφαιρο για μία ακόμα φορά, πληγώθηκε θανάσιμα για λόγους που γνωρίζει μόνο ο κ. διαιτητής και πιθανόν και άλλοι.
Σε κάθε περίπτωση αυτή η συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή απο την ομάδα μας και δεν είμαστε διατεθιμένοι να μας θεωρούν δεδομένα “θύματα”.
Ο ΑΟΖ έχει ιστορία, έχει παρόν και έχει μέλλον, το οποίο δεν θα το αφήσουμε στην διάθεση κανενός που δεν μας σέβεται.
Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους αθλητές και τους φίλους του Πέλοπα, για την άψογη φιλοξενία τους.
Η μεγάλη και ιστορική ομάδα του Κιάτου, δεν έχει την ανάγκη, απο τέτοιες διαιτησίες και τέτοιες νίκες.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΖ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ