Πρόστιμο 500 ευρώ σε ψαρά για μια πλαστική σακούλα!

92

Άγνωστο από ποια υπηρεσία ήταν

οι «ελεγκτές» – Η ΑΑΔΕ διευκρινίζει ότι δεν έχει αποστείλει κλιμάκιο στο νησί

Πρόστιμο 500 ευρώ σε έναν ηλικιωμένο ψαρά της Σκοπέλου επιχείρησαν να κόψουν «ελεγκτές» επειδή δεν έκοψε απόδειξη 4 λεπτών για μια πλαστική σακούλα που έδωσε σε έναν πελάτη του.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή των κατοίκων του νησιού που κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους και ηρέμησαν μόνο όταν διαβεβαιώθηκαν πως δεν θα επιβάλουν πρόστιμο στον ψαρά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα skopelos-news.blogspot.gr, ο ηλικιωμένος ψαράς βρίσκονταν στο λιμάνι του νησιού και πουλούσε γόπες.
Ένας πελάτης αγόρασε ένα κιλό προς τρία ευρώ και έβαλε τα ψάρια σε μια πλαστική σακούλα. Τότε οι εφοριακοί τον ρώτησαν εάν ο ψαράς του έκοψε απόδειξη για 4 λεπτά καθώς του έδωσε πλαστική σακούλα.

Ο ψαράς διαπληκτίστηκε με τους ελεγκτές και όσοι βρίσκονταν στο λιμάνι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους. Τελικά οι ελεγκτές δεν έκοψαν πρόστιμο στον ηλικιωμένο ψαρά και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Να σημειωθεί ότι τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι ελεγκτές ήταν από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ωστόσο αρμόδιες πηγές της ΑΑΔΕ διέψευδαν τη σχετική πληροφορία και ανέφεραν ότι η Αρχή δεν έχει αποστείλει κλιμάκιο στο νησί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ