Προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης-φωτό

117

Αρκετά σοβαρά προβλήματα καταγράφηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που για ακόμη μία φορά , μέσα σε λίγες ημέρες.πλήττουν την Δυτική Κορινθία και όχι μόνον.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που καταγράφηκαν από χθες  βραδυ, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο δημοτικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης .
Συγκεκριμένα:


Στη Δημοτική Περιφερειακή Ενότητα Ευρωστίνης ζημιές υπάρχουν στο Ορεινό Χελυδόρι . όπου υπάρχει αποξήλωση της ασφάλτου στον επαρχιακό δρόμο Πύργου-Ζάχολης. Επίσης υπάρχει πλημμύρα και καθίζηση στον κατασκευασμένο κόμβο Λυκοποριάς

Στη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρουζημιές έχουν αναφερθεί  στον επαρχιακό δρόμο Ξυλοκάστρου  – Τρικάλων, κατολίσθηση πριν τη διασταύρωση Στυλίων ,όπως κατολίσθηση υπάρχει και στους επαρχιακό δρόμο Ξυλοκάστρου – Καρυωτίκων

Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Κατολισθήσεις βράχων υπάρχουν  στους επαρχιακούς δρόμους Τρικάλων-Παναριτίου και Κάτω Λουτρού – Νέων Βρσουλών
· Κλείσιμο του δρόμου από μεγάλο όγκο λάσπης στην επαρχιακή οδό Τρικάλων – Καρυάς.
· Μεγάλος όγκος λάσπης και στον δημοτικό δρόμο Γεληνιατίκων – Θροφαρίου.
· Μεγάλος όγκος λάσπης στο δημοτικό δρόμο Τρικάλων – Μάννας.

Όπως μας ανέφερε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος :
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

“Από τις πρωινές ώρες όλα τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται επί ποδός ώστε να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατό οι ζημιές που έχουν προκύψει.

Ο Δήμος μας εφιστά την προσοχή στους δημότες του για τις επόμενες ώρες λόγω της συνέχειας της κακοκαιρίας με ισχυρές βροχοπτώσεις και ανέμους . Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε συνεχόμενη επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν”.
 korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ