ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ- ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ 92’…! ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ -ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006  2-1     

70

Ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν με την ομάδα μας στο παιγνίδι του Σταδίου της Θηβας, όπου η Κορινθος 06 γνώρισε την δεύτερη της ήττα στο πρωταθλημα από το Υπατο με 2-1.

Όσο κι αν ελέγχεις το παιγνιδι με μια πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία, αν δεν έχεις και λίγη τύχη…τότε τα σχέδια σου πάνε περίπατο.

Και γιατί το λέμε αυτο.Το παιχνίδι γενικά ήταν μετριο με λίγες καλές φάσεις, παιγνιδι κέντρου θα λεγαμε με ατομικά και ομαδικά λάθη εκατέρωθεν.

Όμως το αμβισβητουμενο πεναλντι που κατελογισε ο διαιτητής Μπαρετας σε ακουσιο χέρι του Ντερτιλη, μόλις  στο 2ο λεπτο το οποίο μετετρεψε σε γκολ ο Γκουμας για το 1-0, δεν πτοησε τους φιλοξενουμενους που κυνηγησαν την ισοφαριση.

Τη  πέτυχαν στο 32′ όταν ο Δεδες ανέτρεψε τον Γεωργίου και ο Ραπτης με ωραια εκτελεση πεναλντι έγραψε το 1-1. Το ματς συνεχίστηκε χωρίς την μεγάλη φάση μέχρι την αναπαυλα του ημιχρόνου. Στο ίδιο τεμπο συνεχίστηκε το παιγνιδι και στο Β’ ημίχρονο με τις δύο ομάδες να χάνουν από δύο καλές ευκαιρίες.

Με Γκαραι και Ποτουριδη οι γηπεδούχοι και με Αγγελοπουλο, Παλιατσιο οι φιλοξενούμενοι. Και ενώ το παιγνιδι πήγαινε στο 1-1 ένα ξερό σουτ του Γκαραι στο 92′ έφερε το γκολ που έκρινε το παιγνιδι και το Υπατο πήρε την νίκη έχοντας την τύχη με το μέρος της. Ο πολύτιμος βαθμός θα ήταν ότι έπρεπε για την Κόρινθο 06 δεδομένου ότι την ερχόμενη Κυριακή έχει ρεπό, ενώ την μεθεπομενη υποδέχεται τον Αιολικο. Δ

ΙΑΙΤΗΤΗΣ :Ελέγχεται ο Μπαρετας για το σε βάρος της Κορινθου 06 πεναλντι, αλλά και για λάθη και για τις δύο ομάδες, ενώ στο ίδιο επίπεδο κυμανθηκαν οι υποδείξεις των βοηθών του Κυριακοπουλου-Σοφια. (Αθηνών )

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ!:ΥΠΑΤΟ :Κραβαριτης, Δεδες, Γκουμας, Σωτηρίου, Κακαβας, Ρουσσης, Νικολακοπουλος, Ποτουριδης, Παπαχαραλαμπους, Οικονομοπουλος, Ταφταριδης. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Γκαραι, Καντου, Σπηλιωτης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασοπουλος, Κωστοπουλος, Φιλης, Ντερτιλης, Δημητρίου, Σπετσι, Τσιριγωτης, Παλιατσιος, Ραπτης, Γεωργίου, Αγγελόπουλος. ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Κουινελης, Κατσουκης, Βαρδακας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ