Σοκ- «Καμπάνα»για τον Παναθηναϊκό από την Euroleague κεκλεισμένων των θυρών με Φενέρ!

62

Οι «πράσινοι» θα κληθούν να πληρώσουν ακριβά τα καμώματα των φιλάθλων του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς η EuroLeague τιμώρησε την «πράσινη» ΚΑΕ με χρηματικό πρόστιμο ύψους 54.001 Ευρώ, όπως επίσης και με ποινή κεκλεισμένων των θυρών στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Όπερ και σημαίνει στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (17/12, 21:00) δεν θα υπάρχει παρουσία κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Κατά γενική ομολογία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όλα κύλησαν ομαλά, σε σημείο που μέχρι και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δεν είχε κανένα παράπονο από τη φιλοξενία των γηπεδούχων.

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι η ποινή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, για τους πυρσούς την ώρα του αγώνα και για ενέργειες που έδειξαν έλλειψη σεβασμού στο ματς με τον Ολυμπιακό. Προφανώς, ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» το γεγονός ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έβαλε δίχτυ και πλέξιγκλας πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η ποινή στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε λόγω των καπνογόνων, που μετρήθηκαν πως ήταν πάνω από 70 και λόγω της υπερπληθώρας κόσμου στα σκαλοπάτια. Δεν υπήρχαν ελεύθεροι διάδρομοι και αυτό είναι κάτι που η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση προσέχει πολύ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ