Σ.Κουκουλάκης “Κατηγορηματικά αντίθετος με τα όσα συνέβησαν χθες στο Επιμελητήριο”

94

Μετά τον σκανδαλώδες αποκλεισμό των δυο πρώτων  παρατάξεων που εξελέγησαν στο Επιμελητήριο , από την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου  στην χθεσινή βράβευση επιχειρηματιών της Πελοποννήσου,  προς τιμήν του ο Β’ Αντιπρόεδρος Σωτήρης Κουκουλάκης  διαχώρισε την θέση του καταγγέλλοντας πρακτικές που αποκλείουν και δε συνθέτουν.

Δείτε την ανακοίνωσή που εξέδωσε δια μέσου facebook τώρα

ΔΗΛΩΣΗ
Στην πιο ακατάλληλη χρονική στιγμή, βρίσκομαι επίσης σε δυσάρεστη θέση με τους συναδέλφους μου στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Κορινθίας-μέλη της αντιπολίτευσης, να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά δεν έχω καμία ευθύνη για το σχετικό δυσάρεστο συμβάν που αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, για το οποίο ενημερώθηκα πολύ αργότερα εντελώς τυχαία. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είμαι κατηγορηματικά αντίθετος σε συμπεριφορές που αποκλείουν και δε συνθέτουν. Απ’ όπου κι αν αυτές προέρχονται ή προκαλούνται. Οι γενικεύσεις της ανακοίνωσης δε με αφορούν. Ο σεβασμός μου προς τα μέλη του Δ.Σ., που πάνω απ’ όλα είναι συνάδελφοι επαγγελματίες που καθημερινά αγωνίζονται να επιβιώσουν, είναι για μένα αδιαπραγμάτευτος και τα 12 χρόνια της επιμελητηριακής μου πορείας.
Με αυτές τις σκέψεις, ζήτησα ήδη τη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, αμέσως μετά την Έκθεση, με μοναδικό θέμα το σχετικό συμβάν.
Μόνο με συνεννόηση και υπευθυνότητα θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συναδέλφων μας.-

Σωτήρης Κουκουλάκης
Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

Δείτε την ανακοίνωση των παρατάξεων της αντιπολίτευση του Επιμελητηρίου 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ