Συγκλονισμένοι οι γείτονες του 50χρονου που έθαψε τη μητέρα του στον Μικρό Βάλτο Κορινθίας -βίντεο

97

Έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο η υπόθεση του 50χρονου που έθαψε τη μητέρα του στο Μικρό Βάλτο Κορινθίας για να παίρνει τη σύνταξη της.

“Δεν είχε επαφές με κανέναν, ήταν απομονομένος” δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής στην κάμερα του SUPER την ημέρα που ξεθάφτηκε το σώμα της άτυχης γυναίκας από την αυλή του σπιτιού της.

“Κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα. τριγυρνούσε μόνος του με ένα μηχανάκι.”

Το χρονικό της υπόθεσης:

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο μετά από καταγγελία γυναίκας ότι είχε μήνες να δει την 82χρονη. Οταν ρώτησαν το γιο που βρίσκεται η μητέρα του εκείνος ομολόγησε ότι είχε πεθάνει από τον περασμένο Νοέμβριο  και την έθαψε. Υπέδειξε ακόμη και το σημείο, το οποίο βρισκόταν σε μια αποθήκη στην αυλή του σπιτιού.

“Μου είχε ζητήσει η μητέρα μου όταν πεθάνει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού μας .Έπαιρνα τη σύνταξη για να μην με υποψιαστούν ότι την είχα θάψει”

Σύμφωνα με την κατάθεση του γιου, η γυναίκα,  συνταξιούχος του ΟΓΑ, πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Εκείνος το ανακάλυψε μια ημέρα μετά και στη συνέχεια την έθαψε. Δεν αποκάλυψε σε κανέναν το μακάβριο μυστικό και έπαιρνε τα χρήματα από τη σύνταξη.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι έθαψε τη μητέρα του στην αυλή του σπιτιού της στο Κιάτο.

 supertvkorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ