Τα κέρατα, ο παλίκαρος , η ψηφοθηρία και οι φάπες- Αληθινές ιστορίες χωρίς ονόματα…!

81

Φρέσκια- φρέσκια η ιστορία μας έγινε χθες σε γειτονικού Δήμου δημοτικό διαμέρισμα, όπου γνωστότατος θεσμικός της αυτοδιοικήσης προκειμένου να ευχαριστήσει ψηφοφόρους του, διοργάνωσε μικρό τσιμπούσι.

Και εδώ αρχίζει η μικρή μας ιστορία, όπως λένε και στα χωριά μας μάθανε ότι ΜΠΙΠ πλακώσανε και οι Ρομά. Καθώς έγινε γνωστό και σε άλλους υποψήφιους διαφορετικού θεσμικού αυτοδιοικητικού φορέα και έτσι “μπουκάρησαν” στο συγκεκριμένο τσιμπούσι και δύο ακόμα υποψήφιοι αλλά όχι για τον συγκεκριμένο Δήμο.

Βλέποντας ο “τσιμπουσιάρχης” τον έναν από τους δύο, που ως φαίνεται διάκειται φιλικά- εκλογικά προς τον αντίπαλο υποψήφιο του Δήμου του, που στηρίζει ο διοργανωτής των “τσιπουρομεζέδων” και υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και επήλθε η σύρραξη.

Οι διάλογοι όπως μας τους περιέγραψαν πάνω από 5 άτομα ήταν γαργαλιστικοί…

– Εσύ τι δουλειά έχεις εδώ; Δεν πας στον “Φρουτέμπορα”; Που τον στηρίζεις όπου βρεθείς και όπου σταθείς; Ποιος σε κάλεσε εδώ;

Απαντάει ο “Παλικαράς” υποψήφιος άλλου θεσμικού φορέα, που φυσικά είχε πάει μπας και μαζέψει κανέναν ψήφο κατα το κοινώς λεγόμενο: κοντά στον Βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, μιας και ο έτερος συνυποψήφιος του ιδίου συνδυασμού απολαμβάνει μεγάλης εκτιμήσεως, ευρύτερα στην Κορινθία.

Αφού αντάλλαξαν φραστικές εκλογικές κουβέντες που τελείωσαν αρκετά γρήγορα, μπήκαν και στα οικογενειακά..- Άντε μάζεψε την κυρά σου και τα γνωστά αντριλίκια.

Και όπως καταλαβαίνετε σηκώθηκαν σε δευτερόλεπτα όχι μόνο φραστικά οι τόνοι αλλά φθάσαμε και παραπέρα. Έπεσαν λοιπόν δύο φάπες που πρόλαβε, όπως μας περιέγραψαν αυτόπτεις μάρτυρες από τον “παλικαρά” και ευτυχώς που μπήκαν οι ψυχραιμότεροι και αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

ΣΣ: Καλά ρε Παναγία, γιατί δεν κατεβαίνει σε αγώνες πάλης και ασχολείσαι ακόμα εκλογικα; Η προσωπογραφία σου “εκεί” ταιριάζει απόλυτα.

πηγή-supertvkorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ