Τέλης καλλης”Νεμέα…ένας ευλογημένος τόπος που η πολιτική κατάφερε εδώ και χρόνια να φτωχοποιήσει”

83
Νεμέα…ένας ευλογημένος τόπος με μοναδική ιστορία ,μοναδικά προϊόντα ,φιλόξενο κόσμο,τοπία μοναδικού κάλλους που η πολιτική κατάφερε εδώ και πολλά χρόνια να αποδομησει ,να φτωχοποιησει και να καταστρέψει ότι με κόπο γενιές ολόκληρες δημιούργησαν με μεγάλες θυσίες και στερήσεις.
Αναξιοποίητοι αρχαιολογικοί χωροι,ΤΕΙ Οινολογίας(το δικαιουμασταν ,μας το έχτισαν με τα λόγια ,μας το γκρέμισαν με τις πράξεις),απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο,διάλυση δημοσίων υπηρεσιών,καταστροφή της ιστορικής της αγορας,υποβάθμιση κέντρου υγείας Νεμέας(κατάργηση τμηματων ακτινολογικού,παιδιατρικου,οφθαλμολογικου,οδοντιατρικού…), ελλειπες συγκοινωνιακό δίκτυο,αγρότες σε απόγνωση (αύξηση χρέους , υψηλό κόστος παραγωγής,αδιαθετα προϊόντα).
Κατά τ αλλά όλα βαίνουν καλώς προς το χειρότερο ,εδώ και αρκετά χρόνια όπου οι αριθμοί ευημερούν και οι άνθρωποι δύστυχουν…Δεν αξίζει αυτός ο ιστορικός τόπος το μέλλον που του επιφυλάσσουν οι κατ όνομα φίλοι και προστάτες του(…).
Αυτός ο τόπος δεν θα πρέπει να έχει ένδοξο παρελθόν και αβέβαιο μέλλον.Ο αγώνας συνεχίζεται …μη παρακαλώ σας μη λησμονατε τον τόπο μου…………………….Τέλης καλλης