Θ.Βασιλακόπουλος:Καταδικαστέες οι ρατσιστικές αντιδράσεις για τους μετανάστες-βίντεο

72

«Το περασμένο Σάββατο 31 Αυγούστου πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την πρόθεση της κυβέρνησης να λειτουργήσει στο χώρο του πρώην 6ου Συντάγματος Πεζικού στην Κόρινθο, ανοιχτή δομή φιλοξενίας για πρόσφυγες και μετανάστες.

Η πληροφορία αυτή ενεργοποίησε δυστυχώς τα πλέον φοβικά αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας έτσι όπως εκφράζεται σε μεγάλο βαθμό από τους επίσημους εκπροσώπους της.

Ο νεοκλεγείς δήμαρχος κ. Νανόπουλος συγκάλεσε έκτατη σύσκεψη στην οποία απ’ ότι φαίνεται κάλεσε όποιους ήθελε –είναι χαρακτηριστικό ότι φυσικά ως ΜέΡΑ 25 δεν προσκληθήκαμε στη σύσκεψη παρότι προσκλήθηκαν άλλα κόμματα, αλλά φαίνεται ότι και πολλοί άλλοι φορείς και οργανώσεις δεν έλαβαν πρόσκληση-.

Στη σύσκεψη αυτή ακούστηκαν μια σειρά από ανακρίβειες και εκφράστηκαν φόβοι που δεν ανταποκρίνονται σε καμία πραγματικότητα μόνο και μόνο, για να φανεί επικοινωνιακά ότι η Κόρινθος και γενικότερα οι πολιτικοί της ταγοί θα μας «προστατεύσουν» από την επέλαση των προσφύγων και των μεταναστών που θα μας πάρουν τον τόπο και θα λειτουργήσουν ως «υγειονομική βόμβα».

Στο βιντεο που ακολουθεί, ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος, πολιτευτής με το Μέρα25 καλεί δημόσια τους συμπολίτες του, να δείξουν αλληλεγγύη σε αυτούς τους ανθρώπους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

πηγή- TV SUPER

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ