Τι δείχνει το χρώμα των ούρων για την υγεία σας (χρωματικός πίνακας)

67

Από τα αρχαία χρόνια, οι τύποι ούρων των ανθρώπων αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διάγνωση διαφορετικών ασθενειών, αφού κάθε αλλαγή στο χρώμα, στην πυκνότητα ή στην οσμή τους μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά στο σώμα.

Καθημερινά αποβάλλουμε μέσω των ούρων εκατοντάδες άχρηστες ουσίες, τις οποίες το σώμα μας δεν χρειάζεται και οι οποίες προέρχονται από αυτά που τρώμε και πίνουμε. Όμως, τα ούρα μπορούν επίσης να μας προειδοποιήσουν για ορισμένα προβλήματα υγείας ή για κάτι που δεν πάει καλά. Η απόχρωσή τους μπορεί να αλλάξει και ίσως υπάρχει κάποια άσχημη οσμή την οποία βρίσκουμε ιδιαίτερα δυσάρεστη.

Πολλοί από μας δεν γνωρίζουμε τι μπορούν να μας πουν οι τύποι ούρων για την υγεία μας και αγνοούμε τις αλλαγές σε αυτά που ίσως φανερώνουν πιθανές ασθένειες. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβαίνει στο σώμα μας και να επισημαίνουμε τα προειδοποιητικά σημάδια απλώς προσέχοντας τις πιθανές αλλαγές στα ούρα μας. Παρακάτω, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε οχτώ τύπους ούρων που ίσως δείχνουν κάτι για την κατάσταση της υγείας σας.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ