Τι να ελέγξεις στο αυτοκίνητο πριν πας ένα ταξίδι!

57

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του έρχονται οι πολυαναμενόμενες άδειες των διακοπών μας. Εσύ, όπως και οι περισσότεροι από εμάς, έχεις ήδη επιλέξει το μέρος όπου θα «πλατσουρίσεις» για φέτος το καλοκαίρι ενώ παράλληλα έχεις κλείσει τα σχετικά εισιτήρια, ξενοδοχεία κτλ. (γιατί τα φρόνιμα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!)

Ωστόσο, ένα από τα πλέον σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις προτού απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές αφορά το αυτοκίνητό σου. Ναι, αυτόν τον «παραμελημένο» αλλά πάντα πιστό σου φίλο-σύντροφο σε κάθε σου ταξίδι. Η προετοιμασία-έλεγχος της κατάστασης του αυτοκινήτου σου πριν από ένα καλοκαιρινό ταξίδι λοιπόν, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση αν θέλεις να απολαύσεις ξέγνοιαστες διακοπές χωρίς περαιτέρω «παρατράγουδα».

Πως θα σιγουρευτείς ότι το αυτοκίνητό σου είναι έτοιμο για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Βέβαια, ο έλεγχος του αυτοκινήτου δεν σχετίζεται μονάχα με τον παράγοντα της «ξεγνοιασιάς» των διακοπών σου αλλά και με κάτι πολύ σημαντικότερο. Σχετίζεται πρώτα από όλα με τη δική σου ασφάλεια καθώς και των συνεπιβατών σου (την οικογένειά σου ή τους φίλους σου) όπως και των τριγύρω συμπολιτών σου.

Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να αμελούμε τον έλεγχο του αυτοκινήτου θεωρώντας τον περιττό ή αρκετά δύσκολο-εξεζητημένο για έναν «απλό» οδηγό χωρίς κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις. Μην ανησυχείς όμως, εμείς είμαστε εδώ για να σε διαψεύσουμε πανηγυρικά. Πάμε επομένως να δούμε τα 10 πράγματα που πρέπει να ελέγξεις στο αυτοκίνητό σου πριν κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΏ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ