Το νέο “θύμα” του Χίου: Η εικόνα της Βουγιουκλάκη στο φέρετρο

166

Δεν έχει όρια ο πάτος, όπως φαίνεται για τον Στέφανο Χίο, που στο όνομα της «φυλλάδας» και της πρόκλησης, «κρέμασε» την τελευταία εικόνα της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, όταν αυτή αναπαυόταν στο φέρετρο, δίπλα από αυτήν της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Και ο τίτλος ; «Πιο νεκρή απ’ την Αλίκη στο φέρετρο»

Ο γνωστός «δημοσιοκάφρος» Στέφανος Χίος, με γνώμονα τον εκμαυλισμό συνειδήσεων και ηθικής, δεν δίστασε να «μακελέψει» την τελευταία εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που σημάδεψε μια για πάντα όλη την Ελλάδα, στις 23 Ιουλίου του 1996, όταν αυτή άφησε την πνοή της νικημένη από τον καρκίνο.

Και αυτό γιατί ; Για να λοιδορήσει την εξωτερική εικόνα της Αγγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη θα είναι πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», κάτι που δεν άρεσε κατά πως φαίνεται στον Στέφανο Χίο. Και καθώς αυτή δεν έχει προβεί σε κάποια πιο «πρακτική» ενέργεια μιας που ανακοινώθηκαν μόλις χθες τα πρώτα ονόματα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Βουλή των Ελλήνων, αποφάσισε να προκαλέσει με σχόλια που αφορούσαν την εμφάνιση της και μόνο, επιδιδόμενος σε ένα κρεσέντο σεξισμού και ανηθικότητας.

Από την άλλη πλευρά…

Αυτή η φυλλάδα συνεχίζει και πωλείται και αυτή η φυλλάδα συνεχίζει και αγοράζεται και αυτή η φυλλάδα συνεχίζει και προκαλεί.

πηγή-moriasnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ