Tο σαλιγκάρι από την Αρχαία Κόρινθο

99

Μια οικογενειακή εκδρομή σε μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες σαλιγκαριών στην χώρα μας με ένα ευρύ πεδίο δραστηριότητας από την εκτροφή μέχρι την δημιουργία προϊόντων για το πιάτο του καταναλωτή.

Το ξέρατε ότι τα σαλιγκάρια είναι ερμαφρόδιτα και παράγουν από 120 έως 150 αυγά ετησίως; Ότι πέφτουν όχι μόνο σε χειμερία, αλλά και σε θερινή νάρκη για να αποφύγουν το πολύ κρύο και την πολλή ζέστη; Ότι το χαβιάρι σαλιγκαριών είναι ένα πανάκριβο deli έδεσμα και ότι το κέλυφός του, πλούσιο σε ασβέστιο είναι εμπορεύσιμο, όπως και η βλέννα τους που θεωρείται κορυφαίο σκληρυντικό νυχιών;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ