Β. Νανόπουλος στον Ν. Νικολόπουλο : Δεσμεύομαι εφόσον με ψηφίσουν οι Κορίνθιοι πολίτες να προβώ σε μειώσεις δημοτικών τελών

107

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο SUPER FΜ. 104.1″ Όλα στον Αέρα ” ,  παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, απαντώντας πρωτίστως στον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό για σειρά ζητημάτων που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης κατά τον ίδιο και την παράταξή του στον Δήμο.

Το ύφος της συνέντευξης ήταν ιδιαίτερα επιθετικό προς τον δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά πως θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του!

Τόνισε για άλλη μια φορά την θέση του για τ΄ακριβά δημοτικά τέλη στον δήμο Κορινθίων , αποσαφινίζοντας στην κρητική που εδέχθη από τον δήμαρχο , στο πως είναι δυνατόν να μιλάει για ακριβά Δημοτικά τέλη όταν τα ψήφισε στο δημοτικό Συμβούλιο .

Η απάντηση  που έδωσε ήταν πως ναι ψήφισε υπέρ γιατί επρόκειτο για μειώσεις και όχι για αυξήσεις.

Αναλύοντας τους λόγους που επιμένει για τα ακριβά δημοτικά τέλη που υπάρχουν στον δήμο Κορινθίων είπε ακριβώς “«Είμαστε πολύ ακριβός δήμος στα δημοτικά τέλη, τον δημοτικό φόρο τα τέλη ύδρευσης και τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων όταν δήμοι όπως το Ναύπλιο αλλά και το γειτονικό μας Λουτράκι έχουν ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις ενώ πρόκειται για περιοχές τουριστικές, το δε Λουτράκι με πόσιμο ποιοτικό νερό.»

Παρέθεσε στα ΜΜΕ στοιχεία που προέκυψαν από σύγκριση με 6 δήμους της χώρας (Αθηναίων, Καβάλας, Πάτρας, Παγκρατίου, Ηρακλείου Αττικής, Λουτρακίου), στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο Δήμος Κορινθίων είναι από τους πιο ακριβούς δήμους, δεσμευόμενος πως κατά τη Δημαρχεία του ,εφόσον οι δημότες τον επιλέξουν, θα προχωρήσει σε μειώσεις.

Στην συνέχεια έθιξε το ζήτημα του υδατοδρόμιου , εκτιμώντας πως δεν κοστίζει ακριβά και αν θέλουμε μια σύγχρονη πόλη , που θα προσελκύει τουρισμό και θα συμβάλει στην ανάπτυξη του δήμου ,θα πρέπει ν΄ακολουθήσουμε το παράδειγμα πολλών ευρωπαϊκών πόλεων  που το διαθέτουν .

Άλλο ένα θέμα που ασχολήθηκε είναι αυτό της αυξημένης εγκληματικότητας στον δήμο Κορινθίων . Ζήτημα όντως πολύ σοβαρό που απασχολεί σχεδόν καθημερινά τους πολίτες.

Η Πρότασή του ήταν πολύ συγκεκριμένη : «Η ιδιωτική φύλαξη θα περιορίσει το πρόβλημα δεν θα το εξαλείψει. Αυτό μπορεί να γίνει με αύξηση του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας αλλά κυρίως με την δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στα Εξαμίλια.

Το πρόβλημα στην περιοχή είναι υπαρκτό, το ίδιο και η άρνηση του κ.Πνευματικού να αποδώσει το αυτονόητο, την ασφάλεια, σ ένα διαμέρισμα που όλοι γνωρίζουμε πως αντιμετωπίζει – συγκριτικά με τα άλλα- τεράστιο ζήτημα παραβατικότητας.

Υπάρχει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου που δεν υλοποιείται! Και αυτό οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να το γνωρίζουν και να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν!»

Αμέσως μετά την ραδιοφωνική του κ.Νανόπουλου απάντησε ο δήμαρχος Κορινθίων , ο οποίος αντέκρουσε τα επιχειρήματα του κ.Νανόπουλου , λέγοντας εκτός των άλλων ” Τα παραμύθια του κυρίου Νανόπουλου έχουν και λύκο , εμείς δεν θα γίνουμε κοκκινοσκουφίτσες”  τότε ο κ.Νικολόπουλος πρότεινε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ των δυο ανδρών  Αλέξανδρου Πνευματικού και Βασίλη Νανόπουλου ,όπου το αποδέχθηκαν και οι δύο με χαρά  , για την ερχόμενη Τρίτη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΧΙΟΝ ΤV.

Εκεί οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν , ν΄ακούσουν και να διαμορφώσουν την δική τους άποψη  .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ