Βαγγέλης Παπαϊωάννου”Ήρθε η ώρα η γενιά μας να βγει μπροστά να σταματήσει να παρακολουθεί από τον καναπέ”

147

Ένας Δήμος δεν μπορεί να σταματήσει να αλλάζει. Οι ανάγκες των Δημοτών με το πέρασμα του χρόνου αλλάζουν συνεχώς και έτσι ένας Δήμος θα πρέπει να βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτές.
Ο Δήμος πρέπει να εξυπηρετεί τον Δημότη και όχι το αντίθετο.
Eπιδίωξη μου  είναι η άμεση δημοκρατία και συμμετοχή των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούμε σκληρά για να έρθουν οι αλλαγές που επιθυμούμε, οι αλλαγές που επιθυμούν οι Δημότες. Θέλουμε ένα Δήμο στο οποίο ο Δημότης θα συμμετέχει, όχι να είναι παρατηρητής.

Στην Κόρινθο έχουμε ξεχάσει να μιλήσουμε για τα αυτονόητα. Για όλα εκείνα που πρέπει να αλλάξουμε, μόνοι μας, χωρίς να μας το επιβάλλει κανένας. Ώστε να έχουμε, επιτέλους, στοιχειωδώς σοβαρό δήμο. Με χρήματα που δεν θα κατασπαταλώνται αλλά θα δοθούν για να αποκτήσουμε ισχυρή κοινωνική πρόνοια, υγεία, Παιδεία
Να συζητήσουμε για αυτά που πρέπει να γίνουν για να δημιουργηθεί ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης. Ώστε η γενιά μας και οι γενιές που έρχονται να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή δουλειά και διαβίωση. Να μπορούν να τολμήσουν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση χωρίς κανείς να τους βάζει τρικλοποδιές.
Να ανοίξουμε τον διάλογο για τις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν στο δημαρχοκεντρικό σύστημα. Στον τρόπο που λειτουργεί ο ίδιος ο δήμος. Στο πως εκλέγουμε και εκλεγόμαστε
Να δημιουργήσουμε πλαίσιο διαφάνειας και λογοδοσίας του δημοτικού συμβουλίου.
Για όλα αυτά δεν θα ακολουθούσα ποτέ έναν διαχειριστή.
Μπορώ όμως να ακολουθήσω και ακολούθησα τον Πελοπίδα Καλλίρη.
Και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μικρά και μεγάλα έργα που δημιουργούν υποδομή, για να είναι η περιοχή μας βιώσιμη, λειτουργική και καινοτόμα.Πατώντας γερά στα πόδια μας.
Ο λόγος που αποφάσισα να διεκδικήσω τη ψήφο σου είναι απλός.
Ήρθε η ώρα η γενιά μας να βγει μπροστά. Να σταματήσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις από τον καναπέ. Να προτείνει και να διεκδικήσει.
Να δώσει μέσα από το δημοτικό συμβούλιο τον αγώνα για αυτά που πιστεύει και προτείνει. 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ