“Ξέφραγο αμπέλι” η Ν.Δ. στην Πελοπόννησο – Αλωνίζει ο Τατούλης με μεταγραφές, αγκαλιές και βραβεύσει

87

Τελικά φαίνεται ότι η Ν.Δ. είτε δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει τα «αυτογκόλ» με τον Πέτρο Τατούλη ή κάποια συνωμοσία συμβαίνει γύρω από την Πελοπόννησο και απλά δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε.

Πριν μερικές ημέρες η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, ανακοίνωσε ότι η Εύη Τατούλη δεν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Ταυτόχρονα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, για τα φτωχά του αποτελέσματα στο χώρο του τουρισμού.

Αυτή η κίνηση ερμηνεύθηκε ως μία ένδειξη ότι η Ν.Δ. σκληραίνει τη στάση της στον Περιφερειάρχη και ταυτόχρονα επιχειρεί μία μεγαλύτερη κομματική συσπείρωση γύρω από το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα.

Δυο ημέρες αργότερα, βλέπουμε την κα Όλγα Κεφαλογιάννη να βραβεύει τον κ. Τατούλη για την συνεισφορά του στο χώρο του .. τουρισμού.

Και μία ημέρα αργότερα, στη γιορτή των Κρητών στην Κόρινθο, ο Πέτρος Τατούλης είχε πάρει αγκαλιά τον ξάδερφο της Όλγας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, και κατά .. τύχη ο φακός τους έπιασε.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι είτε κάποιοι θέλουν να   κάνουν επίδειξη ισχύος στην κα Σπυράκη και στον κ. Μητσοτάκη ή οι φιλίες του Πέτρου είναι τόσο γλυκές που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τους φίλους του ούτε οι εντολές της ηγεσίας.

Αυτά βλέπει και ο κόσμος και αναρωτιέται «ποιος δουλεύει ποιον». Πως γίνεται ένα κόμμα να αυτοαναιρείται σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Πόσο “ξέφραγο αμπέλι” έχει γίνει;

Μπαίνει ο Πέτρος και παίρνει έτσι απλά μία πρωην υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. (την κα Γ. Μπάγκα, μόλις στις προηγούμενες εκλογές) και κάθονται και τον κοιτούν. Καμία διαγραφή, καμία αντεπίθεση, καμία αντίδραση.

O κ. Νίκας φαίνεται ένας σοβαρός και έντιμος άνθρωπος. Δεν ξέρουμε αν τα βλέπει όλα αυτά, αν τα καταλαβαίνει και αν έχει σκοπό να προχωρήσει σε δυναμικές κινήσεις.Η ουσία είναι ότι όλα αυτά δεν βγάζουν κάποιο θετικό μήνμυμα και η καμπάνια υπονομεύεται.

πηγή-isthmos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ