Διάλεξα να ετοιμάσω μια συνταγή που δεν είναι αμιγώς γλυκιά ή αλμυρή αλλά και τα δύο μαζί. Αφράτα, ψωμένια κρουασανάκια σε μία αλμυρή εκδοχή, με γέμιση τυρί φέτα, και μία γλυκιά, με γέμιση πραλίνας φουντουκιού, από την ίδια ζύμη. Δύο σε ένα.

Γρήγορα κι εύκολα κρουασανάκια γεμιστά με τυρί ή πραλίνα φουντουκιού / Quicker crescent rolls stuffed with cheese or nutella

Η ζύμη είναι πολύ εύκολη και γρήγορη στην προετοιμασία της. Δεν χρειάζεται μίξερ, παρά μόνο ελάχιστο ζύμωμα στο χέρι. Είναι απαλή, εύπλαστη και δουλεύεται εύκολα. Αν και περιέχει μαγιά, περιέχει και μπέικιν πάουντερ που επιταχύνει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία φουσκώματος, έτσι η ζύμη αρκεί να φουσκώσει μόνο μία φορά και μόνο για 30 λεπτά! Τόσο απλά!

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *