ΣΥΡΙΖΑ- Ανοιχτή εκδήλωση στο Δερβένι με ομιλητές τον Κώστα Αρβανίτη -και τον Γ.Ψυχογιό βουλευτή Κορινθίας την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

792
Η ΟΜ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στο ΔΕΡΒΕΝΙ με ομιλητές τον Κώστα Αρβανίτη (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία) και τον Γιώργο Ψυχογιό (βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία), την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο “Τεχνηέντως Street Bar”. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Άλκης Λάμπρου (μέλος ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Λουτρακίου).
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν με πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας, θα συζητηθούν θέματα που μας απασχολούν καθημερινά και θα μιλήσουμε για ψέματα και αλήθειες.
Σας περιμένουμε όλες και όλους την Παρασκευή στο Δερβένι, στην πρωτεύουσα της Ευρωστίνης, για να στείλουμε μήνυμα για #δικαιοσύνη_παντού και ένα ηχηρό μήνυμα για #πολιτική_αλλαγή για μια #νέα_άρχη με τον #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ_ΣΥΜΜΑΧΙΑ από το δυτικό άκρο του Δήμου μας και του Νομού μας.”