Έσκασε  βόμβα ανεξαρτητοποίησης του εκλεγμένου με την Πορεία Ευθύνης Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Ζώγκου. Επειδή όμως ο πρώην Αντιδήμαρχος έχει προταθεί από τον Συνδυασμό του  Αλέξανδρου Πνευματικού για την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  υπάρχει θέμα και δεν μπορεί να παραμείνει Αντιπρόεδρος.
Για αυτό λοιπό ο Προεδρεύων Σύμβουλος κ. Σπύρος Ζαχαριάς καλεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα τα εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ για
Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου,
ύστερα από την με αριθμ. 1968/21-1-2020 δήλωση ανεξαρτητοποίησης
μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο λόγος που ώθησε τον κ. Ζώγκο στην απόφαση αυτή αλλά και το μέλλον στα Δημοτικά πράγματα του Δήμου κορινθίων.

πηγή- korinthosnews.gr 

Σ.Σ θέλω να ρωτήσω τον κ. Ζώγκο πότε κατάλαβε ότι δεν του ταιριάζει η “Πορεία Ευθύνης”  του  Αλέξανδρου Πνευματικού πριν τον προτείνει για Αντιπρόεδρο η μετά, να μας δώσει μια απάντηση γιατί οι φήμες οργιάζουν και δεν είναι καλό για τον ίδιο.Στο διάστημα της τετραετής θητείας του ήταν ο μόνος που σε κάθε ομιλία του αναφερόμενος πάντα στον Αλέκο Πνευματικό έλεγε χαρακτηριστικά την ίδια φράση “πρώτα θέλω να δικαιώσω τον Δημαρχό μας” αλήθεια τι άλλαξε….?   

Ν.Ν. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *