Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Απόστολου Παύλου  για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών, ξεκίνησε για την Κορινθία η νέα χρονιά, το 2019.

Ειδικότερα, την Τρίτη   1η Ιανουαρίου 2019 ,το πρωί τελέστηκε  Δοξολογία , για τον καινούργιο χρόνο, στην οποία  χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. κ. Διυνύσιος.

Αμέσως μετά , ο αντιπερειφερειάρχης  δέχθηκε τις καθιερωμένες ευχές για την πρώτη ημέρα του έτους 2019 στο γραφείο του, όπου κόπηκε και παραδοσιακή βασιλόπιτα, από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Πετρίτση.

 

Τις Πρωτοχρονιάτικες ευχές δέχθηκε στο γραφείο του και ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός , από Αντιδημάρχους, και θεσμικούς φορείς του δήμου.

Να σημειωθεί πως στη Δοξολογία, να παρέστησαν οι εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της της Κορινθίας .

 

Ειδικότερα ο φακός των vas – val  κατέγραψε :

Τον πρώην υπουργό   Νίκο Ταγαρά , τον επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών” του Δήμου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο , τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μελέτη πρώην αντιδημάρχους, την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη με τον σύζυγό της  και  πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Κορίνθου, Γιώργου Φαρμάκη και ……

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *