Αυτή η παραλλαγή του σιμιγδαλένιου χαλβά έχει την ιδιαιτερότητα πως δεν έχει καθόλου λάδι ούτε βούτυρο. Παίρνει όλα τα λιπαρά του από το τρίμμα της καρύδας και το σιμιγδάλι του δεν καβουρδίζεται, απλώς μαγειρεύεται κι έτσι είναι πιο ελαφρύς. Και βέβαια λευκός, χιονάτος! Έπεσα πάνω σε αυτήν την απλή συνταγήπριν μερικά χρόνια και… κόλλησα! Μπορώ να σας πω πως τον φτιάχνω πιο συχνά από τον κλασσικό χαλβά μια που ο γιος μου είναι ινδοκαρυδοφάγος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *