Βασίλης Νανόπουλος: ‘Ορους και εκβιασμούς δεν δέχομαι!

1866
Post του Δημάρχου Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την παραίτηση του κ.Βαγγέλη Παπαιωάννου από την αντιδημαρχία Πρασίνου και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης
Σχετικά με την παραίτηση του αντιδημάρχου Βαγγέλη Παπαιωάννου έχω να δηλώσω τα εξής. Ο  τ.  αντιδήμαρχος δεν ανήκε στην Συμμαχία Πολιτών,  εξελέγη με αντίπαλη παράταξη .Παραιτήθηκε 3 εργάσιμες ημέρες πριν τη λήξη της θητείας του από την Έμμισθη αντιδημαρχία.
Η  άρνησή μου να δεχθώ όρο αποκλεισμού άλλου αντιδημάρχου και άλλα μυθεύματα ήταν γνωστή μήνες πριν .
Με προσεχή  απόφασή μου θα οριστεί ο  νέος αντιδήμαρχος
Γενικότερα για τις πρόσφατες παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων που δεν ανήκαν στο συνδυασμό μου και είχαν θέσεις ευθύνης  ταιριάζει η φράση ,  ήθελαν τη θέση και το μισθό τους –  ήθελα την ψήφο τους για να λειτουργήσει ο δήμος με απλή αναλογική. Η συμφωνία έληξε.
Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου οι Κορίνθιοι έχουν να επιλέξουν να  διοικήσει στην επόμενη 5ετια  το δήμο ο σημερινός δήμαρχος με την ανανεωμένη ομάδα του για να ολοκληρώσει το έργο του ,  είτε να  διαφεντεύει το δήμο η αυτοαποκαλούμενη ομάδα των πουράτων, σκαφάτων, παραγονταρέων.

Όρους και εκβιασμούς εγώ δεν δέχομαι .

Δείτε την παραίτηση του Βαγγέλη Παπαιωάννου

Παραίτηση “ΒΟΜΒΑ” Βαγγέλη Παπαιωάννου από Αντιδήμαρχος Κορινθίων…!!! Αν έμεινε κανείς να κλείσει τη πόρτα