Εορταστικές συναυλίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου – Η πρώτη τη Κυριακή 24 Δεκεμβρίου

36
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο Χριστουγεννιάτικο Street Concert της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24  Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο κέντρο του Δερβενίου και συγκεκριμένα στη πάροδο Αδαμόπουλου, δίπλα απο το Street Bar ‘Τεχνηέντως”.
 
Θα ερμηνεύσει ποικίλες αντιπροσωπευτικές εορταστικές μελωδίες, ζωντανεύοντας τη μαγεία της Νύχτας της Γεννήσεως.
 
Μια ώρα αργότερα, στις 12 μ.μ., οι μουσικοί της Φιλαρμονικής θα αποδώσουν τα  Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στις γειτονιές της πόλης.
 
Η εορταστική δράση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου θα συνεχιστεί με δύο ακόμα συναυλίες:
 
  1. Τη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ.στη πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο, στα πλαίσια της 2ης Χειμερινής Συνάντησης Φιλαρμονικών του  Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Συμμετέχουν και η Kaloy’s Big Band, καθώς και η διοργανώτρια Δημοτική Φιλαρμονικη Ξυλοκάστρου,
  2. Τη Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ωρα 11 π.μ. στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο του Δήμου Αιγιαλείας, οπου μαζί με τη Δημοτική Φιλαμονική Αιγείρας “Ιωάννης Κοκονέτσης” και τη Φιλαρμονική Ακράτας θα χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους όμορφες εορταστικές μουσικές στιγμές.
 
Τέλος, τη Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και ώρα 12 μ.μ. η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου θα αποδώσει μουσικά τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στις γειτονιές της πόλης.
 
Ο Αρχιμουσικός Παναγιώτης Παναγάκος και οι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικης Δερβενίου εύχονται ολόψυχα σε όλους καλά Χριστουγεννα με υγεια , ειρήνη, αγάπη και το νέο έτος 2024 να φερει χαρά, ευτυχία, υγεία και όμονοια σε όλο το κόσμο!