Επέστρεψα,αλλά σ’αυτό τον αγώνα, επιστροφή μου στα ΤΕΠ του Γ.Νοσοκομείου Κορίνθου… δεν ήμουν μόνη

2470
κάλιο αργά παρά ποτέ!!!(για την ανάρτηση)
…. Επέστρεψα,αλλά σ’αυτό τον αγώνα, επιστροφή μου στα τεπ, δεν ήμουν μόνη!!!
Στάθηκαν δίπλα μού το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥη Ένωση των Νοσοκομειακων ιατρών, Anastasia Damelouκαι ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας ….. θα ήθελα όλους απ τα βάθη της καρδιάς μού, να σάς ευχαριστήσω που στον δίκαιο και νόμιμο αγώνα, ήσασταν όλοι εδώ!!!
…ενωμένοι, όπως έχει αναφέρει και ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Chrysos Mellos ,πρόεδρε επέτρεψε μου ,χρησιμοποιώ τα λόγια σού, ενότητα και ομόνοια…
…. σε μια μάχη, έτσι πρέπει να λειτουργούμε, με ενότητα και ομόνοια, όπως λειτουργησατε εσείς όλοι για εμένα!!! Όπως έτσι έχουμε μάθει ,τόσα χρόνια, να λειτουργούμε ακόμη και στα περιστατικά μάς, ως ιατροί των ΤΕΠ!!
… οι μάχιμοι ιατροί, οι των ΤΕΠ, είναι ίδιοι με τους κλινικους ιατρούς ….πρέπει αρμονικά να συνεργάζονται ,όπως για τα περιστατικά, τα ιατρικά, έτσι και τα διοικητικά !!! Αυτό αποδειξατε!!!(το χετε καταλάβει;;;)
Αποδειξατε πώς οι σωστές ώριμες, επιστημονικές συνεργασίες, αποδίδουν καρπούς!!!
Άσχετα αν η αφορμή ήμουν εγώ, θα μπορούσε να ήταν ο καθένας από εμάς… εσείς να το θυμάστε όσα χρόνια κι αν περάσουν και ό,τι και αν μάς προκύψει, ότι ενώνοντας όλες τις δυνάμεις μάς, μπορούμε να ανταπεξελθουμε!!!!
Συγνώμη που το τονίζω, αλλά το ξεχνάμε κάποιες φορές… αφήστε τυχον εγωισμούς ,τυχόν κόντρες, χρωματα… ΕΚΤΌΣ!!!! Μέσα σε αυτό τον δημόσιο χώρο, είστε και λειτουργειτε γι αυτόν το χώρο…ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ…. με τους ρόλους σάς, με τη θεσμική σάς αρμοδιότητα….. με διοικητικά στοιχεία και κριτήρια!!
Μην λειτουργούμε όπως αυτούς που προκάλεσαν την απομάκρυνση μού…. εγωισμός, αλαζονεία, έπαρση, ρεβασισμο….κ.α.Ειμαι σίγουρη πώς εκ των υστέρων, κατάλαβαν και αυτοί, το λάθος τούς!!!
Ένας για όλους και όλοι για έναν!!!
Έτσι θέλω να συνεχίσουμε για το δικό μάς επαρχιακό νοσοκομείο!!!!
….επίσης ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους, διοικητικους, νοσηλευτικό προσωπικό, τεχνικές υπηρεσίες,καθαριστές που όπου με έβλεπαν, γιατί συναντιομαστε, μικρή πόλη, με χαιρετουσαν εγκάρδια, με εμψύχωσαν και με ενθάρρυναν, να συνεχίσω τον αγώνα!!!!!
… δεν κατεβαίνω στην πολιτική σκηνή του τόπου!!! (Ακόμη)για όσους διαβάζουν και δεν καταλαβαίνουν τι έχει, μάλλον είχε συμβεί… αλλά για το Νοσοκομείο μού, ως Κορινθία πολίτης πρώτα, και ως ιατρός.. θα είμαι πάντα μπροστά, παρούσα και στις επάλξεις!!!!!
…. Αναστασία Αναστασιάδη Anna Galletti Niki Dimitropoulou ηθική και ψυχολογική υποστήριξη ….
…. επίσης τον διευθυντή του ΤΕΠ, Φιλιωτη Νικολάο …την προϊσταμένη του ΤΕΠ Αλέκα Λιαχοπουλου….
πηγή-Sofia Kanellou