Νέες υποψηφιότητες για την «Πολιτική Διέξοδο » του Αλέξανδρου Γκουργιώτη

875

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε    τον κ. Γεώργιο  Παπανικολάου    που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο κ. Γεώργιος Παπανικολάου γεννήθηκε και κατοικεί στα Αθίκια Κορινθίας. Είναι 27 ετών, τελείωσε το Μουσικό σχολείο Κορίνθου και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (University of  Nicosia) στην Κύπρο. Επιπλέον, κατέχει πτυχίο Μουσικής και γνωρίζει τρία μουσικά όργανα: Σαξόφωνο, πιάνο και λίγο ταμπουρά. Επίσης μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Κατά το παρελθόν έχει  εργαστεί στη ΠΕ Κορινθίας, στο Νομικό Τμήμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου  και τώρα δραστηριοποιείται  στον κλάδο των ασφαλίσεων. Με τη φρεσκάδα της νεαρής ηλικίας του ο Γιώργος  Παπανικολάου προσεγγίζει  τα πράγματα του τόπου του μέσα από το πρίσμα της νέας γενιάς  θέλοντας να συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση τους.

Η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  και  ο  επικεφαλής της  Αλέξανδρος Γκουργιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, καλωσορίζουμε την κ. Αθανασία Τσάκωνα, υπάλληλο γραφείου, που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Η κ. Αθανασία  Τσάκωνα είναι μόλις 24 ετών και κάτοικος Αθικίων. Έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο Κορίνθου, εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου σε εταιρεία ρεύματος  και παράλληλα ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα του μακιγιάζ. Είναι  μια φωνή ενός νέου ανθρώπου που  αγκαλιάζει την συλλογική προσπάθεια της «Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ»  δίνοντας τον παλμό της νέας γενιάς.

Όπως λέει η ίδια «από μικρή ηλικία με διακατέχουν ανησυχίες για το καλό του τόπου μου! Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάθε καλό».

Kαλωσορίζουμε τον κ. Χάμπα  Θεόδωρο ,ιδιωτικό υπάλληλο   που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

O κ. Χάμπας Θεόδωρος γεννήθηκε το 1964 στα Εξαμίλια Κορινθίας. Τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Αθικίων , παντρεμένος με την Σωτηρία Τσάκωνα και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι διπλωματούχος μηχανών diesel της Σχολής Πειραιά και χειριστής διατρητικού μηχανήματος- γομωτής πτυχιούχος Α΄. Επί 27 συνεχόμενα έτη εργάζεται ως Χειριστής – Γομωτής  στην εταιρεία Λαρσινός Α.Ε.

Η αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του και το όραμά του για καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων του χωριού του τον ώθησαν να είναι υποψήφιος  με την «Πολιτική  ΔΙΕΞΟΔΟ» και τον Αλέξανδρο  Γκουργιώτη.

Kαλωσορίζουμε τον κ. Γιώργο  Δημάκο, οικοδόμο  που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).

Συνοπτικό Βιογραφικό

Ο Γιώργος Δημάκος γεννήθηκε και κατοικεί στα Αθίκια Κορινθίας.  Είναι Οικοδόμος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις οικοδομικές εργασίες από την νεαρή του ηλικία.   Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την ενασχόληση του με την ποδοσφαιρική ομάδα του Τενεάτη Αθικίων  έχοντας διατελέσει επί μακρόν μέλος της Διοίκησης, εξακολουθώντας μέχρι και σήμερα να μετέχει στα διοικητικά της ομάδος.

Η αγάπη του για το χωριό του και τους συγχωριανούς του,  τον ώθησαν  να πάρει την απόφαση να μετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές  μέσα από τις τάξεις της “Πολιτικής Διεξόδου”.  Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Αθικίων.

Kαλωσορίζουμε την κ. Κλάρα- Χριστίνα  Γιάννη, ελεύθερος επαγγελματίας που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας για τη διεκδίκηση του Δήμου Κορινθίων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές (Οκτώβριος 2023).                          

Σύντομο βιογραφικό

Η κ. Γιάννη Κλάρα – Χριστίνα γεννήθηκε το 1991 στο Αργυρόκαστρο. Είναι μόνιμος κάτοικος Δήμου Κορινθίων από το 1992 και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των ΜΜΜ.

Η κ. Γιάννη Κλάρα-Χριστίνα είναι απόφοιτος ΕΠΑΛ Λουτρακίου στην ειδικότητα “Τεχνικός εφαρμογών   πληροφορικής, Η/Υ και  Δικτύων”. Επίσης είναι απόφοιτη ΙΕΚ Κορίνθου με την ειδικότητα “Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου”.

Ως πάσχουσα η ίδια από  Μεσογειακή Αναιμία έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα υγείας και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας.

Παράλληλα, είναι  μονογονέας από το 2013 ως μητέρα ενός αγοριού 11 ετών.