Κόρινθος: Με ψυχιατρικά προβλήματα ο δράστης του επεισοδίου στον Απόστολο Πάυλο

1615

Γνωστός στις Αρχές αποδείχθηκε ο δράστης που σήμερα το πρωί προκάλεσε πανικό και τρόμο, στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DMnews.gr, ο ημεδαπός δράστης που διαμένει στην Κόρινθο… έχει συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και άλλες τόσες έχει οδηγηθεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας… Σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου καθώς έγινε βίαιος και επικίνδυνος για τους συμπολίτες του.

Αναλυτικότερα το πρωί και ενώ πλήθος πιστών βρίσκονταν στο εσωτερικό του Ιερού Ναού και εκκλησιάζονταν, ο δράστης κρατώντας στα χέρια του ένα ξύλινο δοκάρι οικοδομής 70 εκατοστών… μπήκε και άρχισε να βρίζει και να απειλεί τους επιτρόπους. Τότε, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν δυο Αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να τον απομακρύνουν. Σημειώνεται, ότι δεν περίμεναν ότι θα δέχονταν επίθεση από τον δράστη αφού γνώριζαν ότι έχει πρόβλημα και κατά διαστήματα δημιουργεί επεισόδια χωρίς όμως να θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό του ή πολίτες.

Αυτή τη φορά όμως, ο δράστης αντέδρασε άσχημα και επιτέθηκε σε βάρος των Αστυνομικών με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το δοκάρι στο κεφάλι τον έναν και να τον στείλει στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς, προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά και την γλίτωσε με λίγα ράμματα.

Υπενθυμίζουμε, ότι το DMnews.gr στο παρελθόν είχε αναφερθεί με ρεπορτάζ στον συγκεκριμένο άνδρα καθώς είχε παρουσιαστεί στο Τμήμα και σε έξαλλη κατάσταση, ήθελε να κάνει μήνυση σε σκυλιά… τα οποία αποδείχθηκαν ότι ήταν άνδρες που δουλεύουν delivery και όπως είχε πει… κακοποιούν σεξουαλικά γυναίκες που ζουν μόνες! Επίσης, ο δράστης έχει ερωτική μανία με μία γυναίκα και κάθε βράδυ κάθεται έξω από το σπίτι της και της χτυπάει ασταμάτητα το κουδούνι για να του ανοίξει… Αυτό επαναλαμβάνεται αρκετό διάστημα και η γυναίκα έχει αποσυνδέσει το κουδούνι ώστε να βρει ηρεμία. Πριν λίγο διάστημα, ενώ περιφερόταν στους δρόμους πέρασε μία άλλη γυναίκα για αυτή, με την οποία έχει μανία και άρχισε να την κυνηγά! Ο δράστης είναι γνωστός και σε επιχειρήσεις της πόλης καθώς μπαίνει μέσα και δημιουργεί προβλήματα στους υπαλλήλους.

Επαναλαμβάνουμε όμως, ότι είναι η πρώτη φορά που έγινε επικίνδυνος και αυτό πρέπει να το λάβουν σοβαρά οι αρμόδιοι και να αγκαλιάσουν με ευαισθησία το πρόβλημα ώστε στο μέλλον να μην έχουμε χειρότερα…

πηγή-DMnews.gr