Κορινθία: ΝΕΑ Ακαδημαϊκά Προγράμματα Σπουδών σε προνομιακές τιμές

23

ΝΕΑ Ακαδημαϊκά Προγράμματα Σπουδών σε προνομιακές τιμές ειδικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας ​

ΝΕΑ Ακαδημαϊκά Προγράμματα Σπουδών σε προνομιακές τιμές ειδικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας ​

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ανακοινώνει την συνεργασία του με το Διεθνές Κολλέγιο Αθηνών (AIC) και σας παρουσιάζει τα Νέα Ακαδημαϊκά Προγράμματα σπουδών σε προνομιακές τιμές ειδικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για τα μέλη του προνομιακές εκπτώσεις έως 40% για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του AIC που θα ξεκινήσουν την Ακαδημαϊκή περίοδο Φεβρουαρίου 2024.

Επωφεληθείτε τις προνομιακές τιμές, κάνοντας εγγραφή στα τμήματα του Φεβρουαρίου!

Πληροφορίες Προγραμμάτων, Φοίτησης

Μεταπτυχιακές Σπουδές Πανεπιστημιακού Επιπέδου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Με την σφραγίδα του Βρετανικού Πανεπιστημίου του Winchester!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τo Athens International College έχει λάβει την επίσημη αναγνώριση και πιστοποίηση (validation) από το Δημόσιο Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Winchester, από το Faculty of Business, Law and Digital Technologies για να προσφέρει τα προγράμματά του στην Ελληνική γλώσσα.

Οι τίτλοι σπουδών Master και MBA των αποφοίτων του Athens International College, που εκδίδονται από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού, έχουν πλήρη επαγγελματική ισοδυναμία τίτλου σπουδών, με τους αντίστοιχους τίτλους των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Η αναγνώριση των τίτλω σπουδών ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ και γίνεται από το ΑΤΕΕΝ (Αυτοτελές Τμήμα Εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας) στο Υπουργείο Παιδείας.

Περισσότερες πληροφορίες https://aic.edu.gr/diethnes-kollegio-athinon/anagnorisi/

Τίτλος   Διάρκεια  Εξειδικεύσεις 
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
MBA Διοίκησης Επιχειρήσεων  
2 έτη   Executive MBA 
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA
με 3 επιλεγμένες εξειδικεύσεις 
2 έτη   Digital Transformation ή 

Tourism &Hospitality ή 

HR Management 

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
MA in BM 
1 έτος   Βusiness Management 
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
MSc in ESG  
1 έτος   Sustainability Management 
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
Diploma 
1 έτος  Management Studies 

ΝΕΑ Ακαδημαϊκά Προγράμματα Σπουδών σε προνομιακές τιμές…

Παρακολούθηση τμημάτων

Τα τμήματα διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί κάθε 15 ημέρες. Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα είτε διά ζώσης στις εγκαταστάσεις του AIC στην Αθήνα, είτε eξ’ αποστάσεως* μέσω διαδικτύου.

Στη σύγχρονη εξ’αποστάσεως παρακολούθηση οι μεταπτυχιακοί φοιτητές συνδέονται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεκατάρτισης και με την χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων εκπαίδευσης (ειδικές οθόνες, διαδραστικοί πίνακες, κάμερες) που διαθέτει το AIC έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το φυσικό περιβάλλον της αίθουσας, τους εισηγητές και να συμμετέχουν δυναμικά κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας.
* οι εξετάσεις του έτους γίνονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA Διοίκησης Επιχειρήσεων – Executive MBA, 2 έτη

• Το Executive MBA είναι ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για Στελέχη που ήδη εργάζονται και φιλοδοξούν να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο, τις επαγγελματικές, τις διοικητικές και τις ηγετικές τους ικανότητες.

• Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη των ηγετικών και στρατηγικών ικανοτήτων των φοιτητών, ενώ η έμφαση στην ανάπτυξη διεπιστημονικού υποβάθρου γνώσεων και ικανοτήτων εξασφαλίζει την ευελιξία και τη δυνατότητα άμεσης προσαρμογής στις ραγδαίες εξελίξεις της επιστήμης, της τεχνολογίας και του επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

• Τα μαθήματα του προγράμματος καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης: μάρκετινγκ, πωλήσεις, χρηματοοικονομικά/λογιστική, παραγωγή, ανθρώπινος παράγοντας, ΗΥ, μάνατζμεντ, οργάνωση, διεθνή δραστηριότητα, στρατηγικό μάνατζμεντ, έρευνα και λήψη αποφάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες https://aic.edu.gr/metaptyxiaka-master-mba-diplomas/executive-mba/

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA – Εξειδικευση Digital Transformation, 2 έτη

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα προετοιμάζει τους σπουδαστές να αντιμετωπίσουν με επιτυχία όλες τις προκλήσεις της Ψηφιακής εποχής αναλύοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα και τον αντίκτυπο που έχει η τεχνολογία στη συμπεριφορά και στις οργανωτικές αλλαγές.

Ως φοιτητής MBA στο Digital Transformation, θα:

• Μελετήσετε τα βασικά θέματα ενός προγράμματος MBA όπως χρηματοδότηση, μάρκετινγκ και στρατηγική, ενώ θα μάθετε για το Industrial Revolution 4.0 και την επιχειρηματική ευφυΐα,

• Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε δεδομένα για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, πως να μετριάζετε τους κινδύνους της ψηφιακής εποχής και πως να προωθείται την επιχειρηματική καινοτομία,

• Διευρύνετε τις τεχνικές και Διοικητικής σας γνώσεις, ενώ θα εμβαθύνετε στις δεξιότητες στρατηγικής σκέψης και θα εξελίξετε τις ηγετικές σας ικανότητες

Περισσότερες πληροφορίες https://aic.edu.gr/metaptyxiaka-master-mba-diplomas/mba-in-digital-transformation/

ΝΕΑ Ακαδημαϊκά Προγράμματα Σπουδών σε προνομιακές τιμές

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA – Εξειδικευση Tourism and Hospitality, 2 έτη

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού και τους μάνατζερ που εργάζονται ή έχουν επαφή με τουριστικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις.

• Στόχος είναι να βοηθήσει τους φοιτητές στη διαχείριση υπηρεσιών τουρισμού παρέχοντας το θεωρητικό υπόβαθρο και τις πρακτικές που θα τους επιτρέψουν να ανταπεξέλθουν στον απαιτητικό τομέα του τουρισμού.

• Το πρόγραμμα αυτό διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του ΜΒΑ, δηλαδή τη διεύρυνση των γνώσεων, οι οποίες καλύπτουν όλο το εύρος των λειτουργιών μιας επιχείρησης, ενός οργανισμού, ενώ παράλληλα παρέχει και τη δυνατότητα της εξειδίκευσης στον τομέα του μάνατζμεντ των τουριστικών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες https://aic.edu.gr/metaptyxiaka-master-mba-diplomas/mba-in-tourism-and-hospitality/

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA – Εξειδικευση Human Recourses Managemetn, 2 έτη

Η συνεχώς αυξανόμενη σημαντικότητα των ανθρώπων σαν παράγοντας της επιτυχίας μιας επιχείρησης καθιστά απαραίτητη της εις βάθος κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς στις οργανώσεις. Η γνώση θεωριών που αφορούν το άτομο και τις ομάδες εργασίας είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη υψηλού επιπέδου αντίληψης της ανθρώπινης διάστασης στην αποτελεσματική διαχείριση έργων. .

• Το πρόγραμμα αυτό διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του MBA, δηλαδή τη διεύρυνση των γνώσεων, οι οποίες καλύπτουν όλο το εύρος των λειτουργιών μιας επιχειρήσεως, ενός οργανισμού ενώ παράλληλα παρέχει και τη δυνατότητα μιας εξειδίκευσης σε έναν από τους βασικούς τομείς.

Περισσότερες πληροφορίες https://aic.edu.gr/metaptyxiaka-master-mba-diplomas/mba-in-human-resources-management/

Διαβάστε επίσης:

Σ. Δανιήλ: Για την ομάδα που έχει κάνει κατάληψη χώρου …

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA – MA in Business Management, 1 έτος

Με το πρόγραμμα αυτό οι φοιτητές ενημερώνονται για την επιστήμη και την τέχνη της Διοίκησης, ώστε να μπορέσουν είτε να προσανατολιστούν προς τα επαγγέλματα και τις θέσεις της διοίκησης, είτε να αποκτήσουν νέες γνώσεις στη Διοίκηση, παράλληλα και επιπλέον των γνώσεων που απέκτησαν με το πρώτο τους πτυχίο.

• Απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από Σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κάθε κατεύθυνσης.

• Περιλαμβάνει τις εξής εντότητες που καλύπτουν ευρύ φάσμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων: Management Λειτουργιών, Management Πληροφοριών, Χρηματοοικονομικό Management, Management Ανθρώπινων Πόρων, Marketing, Στρατηγικό Management, Επιχειρηματικότητα και Management Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Διεθενείς Επιχειρήσεις, Μέθοδοι Έρευνας

• Με την επιτυχή ολοκλήρωσή του, παρέχεται η δυνατότητα για συνέχιση σπουδών με στόχο την απόκτηση του Master in Business Administration (MBA).

Περισσότερες πληροφορίες https://aic.edu.gr/metaptyxiaka-master-mba-diplomas/ma-in-business-management/

 

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in ESG – Sustainability Management, 1 έτος

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές τις απαραίτητες γνώσεις για να γίνουν εμπειρογνώμονες στην εκτίμηση περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων, ώστε να τους επιτρέψει να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα.

Το πρόγραμμα θα δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές να:
• αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εμπλακούν με τις επιχειρήσεις και να τις βοηθήσουν να γίνουν πιο αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση κινδύνων επιβίωσης
• αποκτήσουν κατανόηση των βιώσιμων λύσεων και καινοτομιών καθώς και τρόπους αξιολόγησης των επιπτώσεών τους

• μάθουν να συνδέουν τη βιωσιμότητα με επιχειρηματικές στρατηγικές για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων και μακροπρόθεσμων λύσεων σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις

Περισσότερες πληροφορίες https://aic.edu.gr/metaptyxiaka-master-mba-diplomas/msc-in-sustainability-management/

ΝΕΑ Ακαδημαϊκά Προγράμματα Σπουδών σε προνομιακές τιμές ειδικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας ​

 

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα DMS – Diploma in Management Studies, 1 έτος

Είναι ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους που βρίσκονται σε χώρους εργασίας, χωρίς ωστόσο να τους έχει δοθεί η ευκαιρία για διεύρυνση αλλά και για πιστοποίηση των δεξιοτήτων τους στο Μάνατζμεντ.

• Έχει σχεδιαστεί για στελέχη με εμπειρία που επιδιώκουν να βελτιώσουν την απόδοση τους ως διοικητικά στελέχη, αλλά και για εκείνους που αναζητούν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Επίσης, καλύπτει και όσους απασχολούνται σε άλλους επιχειρησιακούς τομείς, πέραν του Μάνατζμεντ.

• Για την εισδοχή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα δεν απαιτείται η ύπαρξη προηγούμενου πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

• Με την επιτυχή ολοκλήρωση του και υπό ορισμένες προϋποθέσεις, παρέχεται η δυνατότητα για συνέχιση σπουδών με στόχο την απόκτηση του Master in Business Administration (MBA), με μοναδική προϋπόθεση την επίτευξη ικανοποιητικής τελικής βαθμολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες https://aic.edu.gr/metaptyxiaka-master-mba-diplomas/diploma-in-management-studies/

 

Οι Αξίες, το Όραμα και η Φιλοσοφία μας

Ανακαλύψτε το μέλλον που σας αξίζει!

Στο Athens International College συνυπάρχουν οι Αξίες που απαιτούνται για την παροχή Εκπαίδευσης Υψηλής Ποιότητας. Μέσα από 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο της Εκπαίδευσης έχουμε σμιλεύσει την Γνώση και παρέχουμε τα προγράμματα εκπαίδευσης που απαιτούνται στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

Από τα Προπτυχιακά, στα Μεταπτυχιακά και από εκεί στην Δια Βίου Μάθηση, σε μια αέναη πορεία μάθησης. προσαρμογής και μετασχηματισμού, το Athens International College παραμένει ευθυγραμισμένο στις ανάγκες των σπουδαστών του.

ΝΕΑ Ακαδημαϊκά Προγράμματα Σπουδών σε προνομιακές τιμές ειδικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας ​

Μεταπτυχιακές σπουδές Πανεπιστημιακού επιπέδου

Στο Athens International College θα σας εφοδιάσουμε με τις κατάλληλες γνώσεις για να εξελιχθείτε σε έναν υπεύθυνο και πρωτοποριακό ηγέτη, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.
Με την απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών θα έχετε τις γνώσεις και τα προσόντα για να κάνετε το βιογραφικό σας να ξεχωρίζει. Θα έχετε τα απαραίτητα εφόδια για να βελτιώσετε την απόδοση σας ως στελέχη και δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές προοπτικές.

 

Η Φιλοσοφία, οι Αξίες και η Αποστολή μας

Στο Athens International College διδάσκουμε σωστά και διδάσκουμε υπεύθυνα! Με έμφαση στον “Φοιτητή”, μια ομάδα εξαιρετικών διδασκόντων, με ευρεία αναγνώριση, πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση δίνουν έμφαση στην κριτική σκέψη και τον πρακτικό προσανατολισμό, διευρύνουν τις γνώσεις σας και εμπλουτίζουν τις δεξιότητές σας.

Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύουμε φοιτητές, οι οποίοι θα εξελιχθούν σε ηγέτες στις επιχειρήσεις και την οικονομία. Στο AIC εργαζόμαστε μεθοδικά για να πετύχουμε το Όραμά μας: να είμαστε ένας Υπεύθυνος και Βιώσιμος εκπαιδευτικός οργανισμός.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση:

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ_Ακαδημαϊκά Προγράμματα ΙΑΝ2024

Επικοινωνήστε με το Διεθνές Κολλέγιο Αθηνών και εξασφαλίστε έγκαιρατη συμμετοχή σας στα τμήματατου Φεβρουαρίου 2024 με τις προνομιακές τιμές που ισχύουν ειδικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 2114671,  Κυρία Ελένη Παπαλέξη (AIC)