Πρόταση Εισαγγελέα για υπόθεση 12χρονης στο Κολωνό: Αθώος ο Μίχος για μαστροπεία και βιασμό, ένοχη η μητέρα για μαστροπεία και πορνογραφία!

34

 

Πρόταση Εισαγγελέα για υπόθεση 12χρονης στο Κολωνό: Αθώος ο Μίχος για μαστροπεία και βιασμό, ένοχη η μητέρα για μαστροπεία και πορνογραφία!

 

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, ζήτησε το μεσημέρι της Τετάρτης η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Μαρία Ελένη Νικολού στη δίκη, η οποία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας και της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης, καθώς και της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος την οποία φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλ. Μίχου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το omniatvπροτάθηκε να κριθεί ένοχη  μαστροπείας (εξώθηση και διευκόλυνση) με την μορφή αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά και ένοχη μαστροπείας μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η ίδια εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες που αφορούν στον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού.

Αντίθετα, πρότεινε την ενοχή του 55χρονου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγειακατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία αλλά και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Συμπερασματικά, η εισαγγελέας για αυτή τη φρικώδη, δυσώδη υπόθεση προτείνει την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου από τις ιδιαιτέρως βαριές κατηγορίες και τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες αποδίδει στη μητέρα του κοριτσιού!

Πηγή

Διαβάστε επίσης:

Πυροβόλο όπλο ,κάνναβη και κοκαΐνη σε σπίτι στην Κόρινθο