Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

14

Συνεδρίασε, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν, κατά σειρά, η προμήθεια προκατασκευασμένων αποδυτηρίων για τα γήπεδα ΦΙΧΤΙΩΝ, ΔΙΔΥΜΩΝ και ΚΟΙΛΑΔΑΣ προϋπολογισμού 217.741,92 €.

Επίσης, στην Π.Ε. Αργολίδας, εγκρίθηκε ο έλεγχος για τον προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ Νο5 ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ-ΛΕΥΚΑΚΙΑ», προϋπολογισμού 500.000,00 €, καθώς επίσης εγκρίθηκε και ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός της προμήθειας «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΕΒ ΦΕΝΕΟΥ ΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΔΡΟΛΗΨΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ, ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΩΝ», με προϋπολογισμό: 1.800.000,00 €.

Στην Π.Ε. Μεσσηνίας, εγκρίθηκε η σύμβαση εκτέλεσης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (2024) , προϋπολογισμού 320.000,00 €.

Ακόμα, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενέκρινε τα σχέδια εκτάκτων αναγκών για σεισμό, πλημμύρες και πυρκαγιές με τους κωδικούς «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2», «ΔΑΡΔΑΝΟΣ 2» και «ΙΟΛΑΟΣ 2».