Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026 οι εκλογές του Συλλόγου Γυναικών «Λέλα Ιατρίδη», με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε κλίμα συμμετοχής και συνεργασίας, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή ενεργοποίηση των μελών του Συλλόγου και το ενδιαφέρον τους για τη συνέχιση της συλλογικής δράσης.
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
-
Πρόεδρος: Στέφα Πετρούλα
-
Αντιπρόεδρος: Δεδεμπίλη Γιώτα
-
Γραμματέας: Μπάνου Ειρήνη
-
Ειδική Γραμματέας: Γκιόση Κική
-
Ταμίας: Βενετσάνου Μίνα
-
Μέλος: Γιώτα Τούσουλη
-
Μέλος: Συνοδινού Ελένη
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει τα καθήκοντά του με διάθεση προσφοράς, αγάπη για τον Σύλλογο και στόχο τη συνέχιση και ενίσχυση των δράσεων που προάγουν τη γυναικεία συμμετοχή, την κοινωνική αλληλεγγύη και τον πολιτισμό.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, ο Σύλλογος Γυναικών «Λέλα Ιατρίδη» συνεχίζει με αγάπη, ενότητα και πολλή διάθεση, θέτοντας τις βάσεις για μια ακόμη δημιουργική και ουσιαστική θητεία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.





















